سلام عروس هلندی من کم غذا میخوره بیحاله و یه جا کز میکنه بقیه عروس ها که شروع به خوندن میکنن یدفعه شروع میکنه به خوندن و همش از قفس پایین و بالا میره اکثرا سرش تو بالشه و خوابیده یه جوری ادمو نگاه میکنه انگار نمیتونه چشماشو باز نگه داره پشت سرشم یکم از پر هاش کم پشت شده مدفوعش هم هیچ مشکلی نداره روزی چند بار چک میکنم عطسه و آبریزش هم نداره از وقتی یک نصفه روز قفسشو از تو حال گزاشتم تو اتاقم اینجوری شده نمیدونم چشه لطفا راهنمایی کنید
Sent from my HUAWEI MT1-U06 using Parsipet mobile app
سلام دوستان عزیز .من دیروز یه لوتینو خریدم که تازه پر در اورده.هنوز پرای پشتشم کامل نیس.جوجه س!تا دستمو نزدیک قفسش میبرم دهنشو باز میکنه میخاد نوک بزنه اما ارومه .صاحبش گفت باید روزی چن دقیقه اروم بگیری نوازش کنی .خودش راحت یه جوری میگرفتش که گردن پرنده جا برای مانور نداشت و نمیتونست گاز بگیره و اروم وایمستاد اما من گرفتمش دستمو سوراخ سوراخ کرد.حالا من باید چیکار کنم؟صب کنم رام بشه یا بازم تلاش کنم بگیرمش؟و دوم اینکه پراش کی کامل در میان؟مرسی از لطفتون که پاسخ میدید
لطفا جواب سوال من را هم بدید
سلام، تغیر غذایی و جابجایی ممکنه کمی کسلش کنه. جاش رو گرم نگه دارید، گندم پخته شده هم میتونید براش بگذارید. از دونخور شدنش مطمئن هستید؟
Sent from my D6503 using parsipet mobile app
سلام، اگر علائم بیماری نداره احتمالا بخاطر پرریزی هست. توی این دوره کمی کسل میشن. رژبم غذاییش رو مقوی و مواث غذایی کلسیم دار براش بگذارید
Sent from my D6503 using parsipet mobile app
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)