عکس آپلود شده من آدرس این صفحه رو در چند جا وارد کردم صفحه باز شد و عکس دیده میشه. اگه بازم ایراد داشت دوباره میفرستم
والا زير شكمش مشخص نيست.خيلي پر داره.ولي خميازه زياد ميكشه و چشمش نيمه بازه بعضي وقتا.اگر مشكلش حاد پسش بدم؟
شما چرا سعي داريد صورت مسئله رو پاك كنيد ؟!! يعني اگر مشكلش حاد باشه به جاي درمان بايد پسش بديد ؟! مثل ملنگوتون . اينطور كه شما ميفرماييد بايد حاد باشه. حتي نگفتيد مشخصه هاي سرماخوردگي داره يا خير ؟ فكر كنيد از راه دور بدون هيچ شرح حالي و معاينه ، با بيماريهايي كه همگي به هم شبيه هستند چطور ميشه تشخيص داد ؟!
مثل اينكه اپلود شده ولي بنده نميبينم. عكس رو از طريق يكي از دوستان ديدم . بله هر دو بالغ هستند . اگر از نرو ماده بودنشون مطمئنيد ، فعلا جدا و تقويتشون كنيد ، دو ماه ديگه جفت بشن ببينيد موفق ميشن يا خير.
چون من يك شبه كه خريدمش و بعنوان سالم خريدمش اگر مريض باشه ميرم سالمشو ميگيرم.ملنگو رو هم پس گرفتم[emoji6]ميشه بگيد علايم سرماخوردگي چين؟
Sent from my iPhone using Parsipet
پس اگر ميخواين پسش بديد تا حالش بدتر نشده اقدام كنيد و بهشون بگيد به خاطر پول جون بچه رو به خطر نندازن . حتما ببرن دكتر.چون من يك شبه كه خريدمش و بعنوان سالم خريدمش اگر مريض باشه ميرم سالمشو ميگيرم.ملنگو رو هم پس گرفتم[emoji6]ميشه بگيد علايم سرماخوردگي چين؟
علايم : پف كردن ، اسهال سبز ، مرطوب بودن چشم و بيني ، عطسه ، اگر حاد بشه تنفسش صداداره يا با دهان باز .
تنفسش صدا داره.اسهال سبز نداره يكي دو مرتبه اسهال ابكي داشت.پف ميكنه صبح ٥تاعطسه پشت سر هم كرد
سلام و خسته نباشید
یه سوال
میشه به عروس هلندی که جوجه 9 روز دارن گندم پخته داد؟
Sent from my ALE-L21 using Parsipet mobile app
احتمال اینکه سرما خورده باشه هست. میتونم داروشو براتون بنویسم ولی بالاخره قصد دارید به صاحبش برگردونید یا پیگیری میکنید؟تنفسش صدا داره.اسهال سبز نداره يكي دو مرتبه اسهال ابكي داشت.پف ميكنه صبح ٥تاعطسه پشت سر هم كرد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.