اگر رژيم غذايي مناسب ميدونيد بگيد من بهش بدم
اگر رژيم غذايي مناسب ميدونيد بگيد من بهش بدم
سلام و خسته نباشید
الان عروس من 5 تا تخم داره با یک جوجه احتمال میدم بعدیم بزاره چیکار کنم دیگه تخم نکنه؟
Sent from my ALE-L21 using Parsipet mobile app
سلام. عروس هلندی که تو پر ریزی بلوغ هست باید جاش تاریک باشه خیلی روشن یا نور معمولی؟(داخل اپارتمان هست و به نور خورشید دسترسی نیست)
سلام ، داشتن نور طبيعي مناسبتره كه پرنده فصول رو گم نكنه . براي زمان لك ، اوايل پاييز نوردهي كم ميشه و رفته رفته مطابق با فصل مقدارش تغيير ميكنه . از أواسط اذر ماه حدود ١٠-١٢ساعت روشنايي طبيعي رو لازم دارند. أجازه بديد مطابق نور طبيعي پرريزي رو بگذرونه و تقويتش كنيد . نه تاريك و نه بيش از حد روشن . نياز به استراحت داره . دما هم بين ٣٢-٣٥
سلام و خسته نباشید
الان عروس من 5 تا تخم داره با یک جوجه احتمال میدم بعدیم بزاره چیکار کنم دیگه تخم نکنه ؟
سلام ، متشكرمسلام و خسته نباشید
الان عروس من 5 تا تخم داره با یک جوجه احتمال میدم بعدیم بزاره چیکار کنم دیگه تخم نکنه ؟
منظورتون اينه كه جلوي تخمهاي احتمالي باقيمانده در شكم رو بگيريد يا مانع از جفتگيري بشيد ؟!!
سلام نمیدونم والا گشتم ولی چیزی نبود تو پرهاش ولی دوباره امروز دیدم شروع میکنه به جیغ زدن و سرشو مییره تو پراش و در میاره
Sent from my HUAWEI MT1-U06 using Parsipet mobile app
سلام ، اگر براي قسمت خاصي از بدن اين رفتار رو داره ، شايد ابسه ريشه پر باشه . ببريدش دامپزشك بهتر ميتونن بررسي كننسلام نمیدونم والا گشتم ولی چیزی نبود تو پرهاش ولی دوباره امروز دیدم شروع میکنه به جیغ زدن و سرشو مییره تو پراش و در میاره
Sent from my HUAWEI MT1-U06 using Parsipet mobile app
دیگه هر کدوم بهتره تخم نکنه که ضعیف بشه
آقا یه کرمک دوچرخه به اندازه 5 سانت رفته تو گلو یه عروس 3ماهه چی کار کنیم؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.