سلام به بچه ها لطفا کمک کنید یه ماهی انجل خریدم اوردم خونه بعد دو روز ناگهان موقعی که داشتم اب سیفون میکردم بی حال شد بعدش وقتی پمپ هوا زدم مرد فک کنم شک بهش وارد اما به اون شدتم نبود که انجلم بیمیره بنظرتون مشکل دیگه داشته ؟؟؟راستش میخوام وقتی یکی دیگه خریدم دیگه اشتباه نکنم![]()
سلام
میتونی از یه چراغ قوه استفاده کنی به طوری که وقتی تخم ارتمیا هچ شد روشنایی هارو خاموش کن و یه چراغ قوه تو یکی از گوشه های پایین اکواریوم بذار بعد چند دقیقه بچه میگوها به سمت روشنایی حرکت میکنن و اونوقته که میتونی با یه سرنگ یا لوله نازک اونهارو بگیزی و کمترین میزان اشغال رو جمع میکنی بع اونهارو رو یه لیوان که یه پارچه ضخیم روش انداختی میریزی تا ابش کشیده بشه بعد به ارومی میگوهارو تو تانک بچها اضافه کن تا تغذیه بشن
الته دیدم تاریخش برا خیلی وقته پیشه گفتم شاید کسی بخونه و این مشکل رو داشته باشه شاید به دردش بخوره
با سلام من یک جفت آنجل سر پرتقالی کوی دارم که رسما یک هفته س منو سرکار گذاشتن. تمام شرایط رو محیا کردم
تانک تکثیر : ۷۰ در ۵۰ در ۴۰ و آنجل ها تنها هستن
کیفیت آب: آب تصفیه شده و کریستالی
گردش آب ندارد و اکسیژن آب کافی است
دما: فیکس ۲۸ درجه
تغذیه: میکس دل و میگو و آرتمیا
هر روز قسمتی از آب تعویض می شه
مکان: یه جای خلوت که از سه طرف پوشیده شده
شکم و سینه نر و ماده کمی باد کرده که نشانه آمادگی اونا برای تخم گذاریه
یک هفته بیشتره که دارن سنگ سفیدی روکه با زاویه به دیواره آکواریوم تکیه دادم رو تمیز می کنند ولی دریغ از یک تخم
مقعد هر دو هم بیرون زده شده
سن آنجل ها تقریبا یک ساله
جریان چیه به نظر شما؟
ویرایش توسط emadfahim : 10th October 2016 در ساعت 04:20 PM
کسی نیست سوال بنده رو پاسخ بده؟؟؟
کسی نیست پاسخ بنده رو بده؟
سلام دوست عزیز
اول از همه عکس تانک و جفت مولد رو بفرستید.
ثانیا، بگید دمای تانک، شرایط آب و سایر شرایط به چه صورت هست. مورد بعدی اینه که این جفت رو از کجا گرفتید، آیا دست خودتون قبلا تخم ریزی کردند؟
و اینکه شرایط تغذیه و فیلتراسیون و ... رو هم کاملا توضیح بدید
با تشکر
با سلام همه شرایطی رو که گفتین توی پست قبلی توضیح دادم فیلتراسیون خوبه و آب کریستالیه ... جفت دست خودم تخم ریزی نکرده ... ابعاد تانک ۷۰ طول ۴۰ عرض و ۶۰ ارتفاع هستش ... وقتی خبر از تخم ریزی نشد حس کردم خیلی ابعاد تانک بزرگه بنابرین دیروز آکواریومو عوض کردم انداختمشون تو یه تانک ۴۰*۶۰*۴۰ و دما رو هم بردم روی ۳۰ درجه و شن هم کفش ریختم البته در آکواریوم قبلیه هیچی کفِ تانک نریخته بودم. در جدیده گیاه مصنوعی هم گذاشتم و ماهی ماده شروع کرد روی لوله های هوادهی تخم گذاری کردن سنگ هم گذاشتم ولی روی لوله ها اینکارو انجام می داد اما دریغ از یه تخم فقط خودشو محکم به حالت تخم ریزی به لوله می چسبونه ولی تخمی بیرون نمی آد نمی دونم جریان چیه؟
ویرایش توسط emadfahim : 15th October 2016 در ساعت 05:13 PM
کسی جواب بنده رو نمی ده؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)