سلام .دوست عزیزم خانم شیکرا جواب شما رو دادن .اگه نشونه های دیگه نباشه .جای نگرانی نیست و این کاملا طبیعیه .موقع خواب یا چرت زدن یا استراحت پا و منقار طوطی داغ میشه . من چون ارتباط نزدیک با طوطی هام داشتم و دارم و تو این مواقعی که گفتم مثل خواب ، چرت زدن و استراحت کنارم بودن یا نازشون می کردم یا روی دستم بودن .کاملا این گرما رو احساس کردم .ولی نباید بذاری پاش سرد بشه .اگه پا سرد باشه یعنی دمای خونه مناسب نیست . کنار قفس طوطی دماسنج بذار و دمای اتاق رو مرتب چک کن .دمای اتاق من بین 20 تا 25 هست .از این کمتر نمیذارم بشه .شما هم دما رو کنترل کن .و دوم اینکه هیچ پرنده ی جدیدی رو کنار طوطیت نذار .فکر کنم دوستان قبلا به شما توضیح دادن .طوطی ای که از مغازه پرنده فروشی میاری خونه حداقل 6 هفته و حداکثر 8 هفته باید قرنطینه باشه .یعنی جایی دور از طوطیه فعلیه شما و بعد از هر تماس با طوطیه جدید باید دستتون رو کاملا بشورید .که بیماریه احتمالیه طوطی جدید به طوطیه شما منتقل نشه .
طوطی من الان نزدیک سه ماهشه و یک ماهی هست توی قفس کو چکه
احساس میکنم جاش براش دیگه تنگه
از الان براش قفس بزرگ بگیرم اشکالداره؟؟
سلام دوستان من بالاخره طوطی خریدم یک جوجه طوطی ملنگو 2 ماه و نیمس فکر کنم (عکسشو میزارم بعدا) فروشنده خودش اینارو با مخلوط آرد نخود که شل شده تغذیه میکرد منم الان آورم با سرنگ بهش میدم از همون دیگه چی بدم بهش؟
ظاهرش که خوبه فقط هی جیغ جیغ میکنه گاهیم چرت میزنه از آزادگان هم خریدم دکتر اونجا هم یه نگاه کرد گفت سالمه
(با عرض پوزش) مدفوعشم سبز با رگه سفید اما یه کم همراهش آب مانند هم هست یعنی روزنامه یه کم خیس میشه،این طبیعی هست؟
روزی سه بار تغذیه کافیه واسش؟
رو دست هم میاد نگاه میکنه هی سرشو تکون میده اینکه زیاد رو دستم باشه بده؟
لطفا اگه نکته خاصی هست بهم بگید ممنون میشم
bahar 2kh عزیز تبریک میگم .
shikra جان ببخشید من این سوال را هی میپرسم . آخر هفته مجبوریم بریم سفر . قبلا گفتید یه کاور روی قفسش بکشم که هیجان زده نشه . درستم هست چون اونروز که بردمش دامپزشکی خیلی استرس گرفته بود . میخواستم بپرسم بهترین جا برای مدت طولانی توی ماشین کجا هست ؟ چون تعداد افراد داخل ماشین هم پره . اگه بخوام داخل ماشین باشه باید روی پام بذارمش که این هم لرزش رو بیشتر میکنه هم از ترس من باز استرس میگیره . میشه کاور بکشم بذارمش توی صندوق عقب لا لا کنه ؟ فکر کنم اونجا تکونش هم کمتر باشه . چوبش هم هرچه پایین تر نصب کنم بهتره چون لرزش کمتر میشه .
بچم چقدر باید زجر بکشه .![]()
سلام
مبارک باشه، واقعا تصمیم شجاعانه ای گرفتید
به روایت تصویر و منبع میگم که دیگه سوء تفاهم نشه :
لینک روش بزرگ کردن جوجه سرنگی (به همراه غذایی و محل نگهداری و دفعات تغذیه و ...)
و از اونجایی که جوجه شما دیگه بزرگ شده، طبق لینک فوق باید از قاشق به جای سرنگ استفاده کنید، مثل کلیپ پایین :
راستی بلاخره وقت کردم این Rio رو ببینم، خیلی جالبه.... پیشنهاد میکنم کسایی که DSL دارن حتما دانلود کنن
با سپاس
مرسی دوستان لطف میکنید یک آپلود سنتر بگید که منم عکس طوطیمو بذارم ببینید نظر بدید
یک موردی هم که هست خیلی سرشو تکون میده و جیغ جیغ میکنه به زور ازش عکس خوب انداختم. چرا آخه؟
تازه یه چیزه جالب خودش پرو پرو رو پام بود رفت سر سنگوکرد تو دهنش)
سلام به همه دوستان
از همه عزیزان که به سوالات من جواب دادن تشکر میکنم.
مینای من امروز ظهر مرد.:33:
خیلی دلم براش تنگ شده.بچه ام بود.جیگرم داره میسوزه.بردم دامپزشک آوردم خونه دکتر دارو داده بود براش .داروش دادم 1 ساعت بعدش مرد.
قلبم از درد داره میترکه.بد جوری دوسش داشتم.
تو رو خدا مواظب طوطیهاتون باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)