فقط چند تا سوال دارم :
اول اینکه ورودی به اسکیمر چه جوریه . باید با فشار واتر پمپ وارد اسکیمر بشه ؟
این شیر کوچیک قرمزه برای چیه ؟
![]()
LED های پیش ساخته ی مارک معروف ...
LED های دست ساز ...
ترکیب LED دست ساز با مهتابی ...
ترکیب انواع مهتابی ...
ترکیب متال با مهتابی ...
فقط چند تا سوال دارم :
اول اینکه ورودی به اسکیمر چه جوریه . باید با فشار واتر پمپ وارد اسکیمر بشه ؟
این شیر کوچیک قرمزه برای چیه ؟
![]()
البته بدون اسکیمر هم میتونستم استارت بزنم ولی اسکیمر پول درشت لازم داشت که به ندرت دستم می یومد . با کرایه و همه چی 3 م 900 ه ت پام آب خورد . باقی وسایل رو میتونم خورد خورد بگیرم . دفعه بعد نوبت واتر پمپ و نمکه ...
عجب پروژه ی خفنی بود. خیلی وقته منتظریم. انشالله زودتر راه بیفته و لذت ببریم
سلام عزیزان :
اگر کسی از دوستان شناختی از اسکیمرهای اکسترنال داره ، لطفا در مورد ورودی آب اسکیمر منو راهنمایی کنه . چون میخوام سامپ رو طراحی کنم . نمیدونم چه حجم آبی رو باید به اسکیمر وارد کنم و با چه فشاری و چه جوری ... چ
و دوم اینکه لطفا اساتید و دوستان خیلی واضح و روشن یه نمک رو بهم معرفی کنن . متشکرم
دوست عزیز این اسکیمر از لحاظ ورودی وخروجیها مثل مدل۶۰۰۰اکسترنال هست خروجی که مشخصه اونی که شیر قرمزی روی سرش هست یه لوله بهش وصل میکنید تا سامپ ،برای ورودی هم که او لوله کوچک وسط هست چندتا کار میتونید بکنید یا اینکه یه انشعاب از لوله خروجی اورفلو بگیرید و وصل اسکیمر کنید البته برای انشعابتون شیر هم بزارید ،یا اینکه یه واتر پمپ کوچک بزارید تو سامپ ووصل ورودی اسکیمر کنید،نمک هم اگه خیلی میخواید واضع وروشن معرفی کنم کنت وردسی هست ولی من نمک spsبلو تریشو را هم برای خودم وهم برای چندتا از دوستان گرفتم نمک خوبیه شاید به پای اونها نرسه ولی نسبت به قیمتش از اونها خیلی بهتره
ممنونم جناب شادکامی :
اگر بخوام از اورفلو برای اسکیمر ورودی بگیرم ، نباید آب اول از فیلتر ساکس بگذره . یعنی مشکلی نداره که مواد معلق و باقی مونده غذا و غیره .... برن تو اسکیمر ؟
و آیا میشه از چند تا نمک با هم استفاده بشه ؟ مثلا نصف رد سی و نصف کنت ؟؟؟
سلام محمد جان
البته من کی باشم که بخوام در حضور جناب شادکامی عزیز نظری مخالف بدم ولی به نظرم از اورفلو به اسکیمر اصلا مستقیم نگیر
ممکنه مواد معلق و غذا که سنگین هستند توی لوله اسکیمر معلق بمونند و چون کف و حباب ها سبک هستند و می تونند پرونئین رو فقط جمع کنند (پروتئین اسکیمر ! ) احتمال اینکه
لوله اسکیمرت محلی برای تجمع و فساد باشه هست پس حتما از یه صافی آبت باید بگذره به نظر من .
کار ریسکی هست شاید مواد گیر نکنه ها ولی اگه یک درصد هم احتمال بدی که گیر کنه توش اونوقت پارامتر هات به هم می ریزه همه جا رو هم چک می کنی ولی روحت هم خبر نداره که
مشکل از کجاست .
احتمال این هم بده که به تیکه جلبک مویی یا چه می دونم شن یا اصلا یه تیکه از خرده مرجان های sps بخواد بره توی اسکیمر
این هم در نظر بگیر که ممکنه این مواد سنگین برن توی روتر اسکیمر و خراب کاری بالا بیاد !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)