خدارو شکر.بچه ها جوجوم هم چشمش خوب شد هم دونه میخوره هم آب ... 😊
Sent from my SM-G7102 using Parsipet mobile app
ماشاءالله به دکتره.:-)
Sent from my K00E
سلام من یه جوجه مینا دارم که وقتی تنهاس و تو اتاقه خیلی آرومه ولی تا میارمش تو حال و یکم فضا شلوغه خیلی جیغ میزنه و خودشو خیلی به قفس میزنه و میخواد بیاد بیرون ... به نظرتون چکار کنم و چرا اینکارو میکنه ممنون میشم جواب بدین...
سلام.
چیز استرس زا نیست؟
توی اهالی خانه کسی نیست که اذیتش کنه و بترسونش؟
چند سالشه؟
حیوون دیگه ای توی خونه ندارین؟
Sent from my K00E
حیوون دیگه ای ندارم خونه ام فقط من و همسرم هستیم ولی فک میکنم وقتی گشنه میشه بیشتر این کارو میکنه و مثل جوجه مرغ مدام جیک جیک میکنه!!
سلام امروز قفس مینا افتادپائین اومدم دیدم پاشوبالامیگیره پاش هیچ زخمی نداره فقط پاشوبالامیگیره،
الان چه کارکنم؟دارویی براش بگیرم یاخودش خوب میشه؟ممنون میشم راهنمائیم کنید.
تورو خدا جواب بدین خیلی نگرانشم پاش اصلا نه زخم شده نه ورم کرده و نه هیچی ولی مینام اصلا نمیتونه اونو رو زمین بزاره و با یه پا راه میره و خیلی پکره دلم داره براش کباب میشه ...امروز و فردا هم تعطیلیه دامپزشکی هام بستن نمیدونم چکار کنم که مثل روز اول پر جنب و جوش بشه لطفا راهنماییم کنین
سلام.تورو خدا جواب بدین خیلی نگرانشم پاش اصلا نه زخم شده نه ورم کرده و نه هیچی ولی مینام اصلا نمیتونه اونو رو زمین بزاره و با یه پا راه میره و خیلی پکره دلم داره براش کباب میشه ...امروز و فردا هم تعطیلیه دامپزشکی هام بستن نمیدونم چکار کنم که مثل روز اول پر جنب و جوش بشه لطفا راهنماییم کنین
خیلی سریع به دامپزشک متخصص مراجعه کنید.
Sent from my K00E
آخه دامپزشک تو این تعطیلات از کجا پیدا کنم یعنی کسی نمیدونه چه دارو یا پمادی برای ضرب خوردگی پایه مینام خوبه ؟؟
من یه جورایی مطمئنم درد پاش از شکستکی یا در رفتگی نیست ، حدس میزنم ضرب خورده...
اگه پاشو با ویتامین آ د ماساژ بدم خوبه؟؟
زردچوبه و زرده تخم مرغ چی ؟؟
لطفا راهنماییم کنید ممنون از لطفتون
سلامآخه دامپزشک تو این تعطیلات از کجا پیدا کنم یعنی کسی نمیدونه چه دارو یا پمادی برای ضرب خوردگی پایه مینام خوبه ؟؟
من یه جورایی مطمئنم درد پاش از شکستکی یا در رفتگی نیست ، حدس میزنم ضرب خورده...
اگه پاشو با ویتامین آ د ماساژ بدم خوبه؟؟
زردچوبه و زرده تخم مرغ چی ؟؟
لطفا راهنماییم کنید ممنون از لطفتون
بهتر پا تمیز کنید و از پماد نفازولین یا پیروکسیکام استفاده کنید. خیلی آروم پا رو ماساژ بدید. بیش از اندازه استفاده نکنید که روی پاش بماند. نوک میزند و باعث مریضی های دیگری میشود.
مرغ مینا پرنده حساس و حسود هست و دوست نداره تنها باشه یا از چیزی بترسد و یا هم پرنده دیگری باشد،...
شروع به جیغ زدن میکند.
ممنونم از راهنماییتون غذا چی بهش بدم که زودتر خوب بشهسلام
بهتر پا تمیز کنید و از پماد نفازولین یا پیروکسیکام استفاده کنید. خیلی آروم پا رو ماساژ بدید. بیش از اندازه استفاده نکنید که روی پاش بماند. نوک میزند و باعث مریضی های دیگری میشود.
مرغ مینا پرنده حساس و حسود هست و دوست نداره تنها باشه یا از چیزی بترسد و یا هم پرنده دیگری باشد،...
شروع به جیغ زدن میکند.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.