ممنون آقاي محمد رضا.اطلاعات خيلي خوب و جالبي بود
تو شهر من به اين پرنده ها نه قمري ميگيم نه باكريم. بهشون ميگيم "پاختر" حالا چراشو نميدونم![]()
سلام با اینکه این یاکریم ها تخم گذاشته بودن دیگه نیومدن![]()
با یه جعبه ی مقوایی زیر بالکن یه خونه برای قمری خانگی لونه درست کردیم و واقعا من از زیبایی و نحوه زندگی این پرنده لذت میبرم. واقعا ما این پرندگان فوق العاده رو نمیبینیم. از اینکه توی قفس نیستن بیشتر رضایت هست تا اینکه آدم هم هزینه کنه و هم به زور از زیبایی پرنده های قفسی لذت ببره! باید بگم درسته این پرنده ها به شدت از نزدیک شدن آدم ها میترسن ولی وقتی اعتماد کنن دیگه نمیترسن. من حتی نزدیک لونشون میشم دستم تا نزدیکی لونشون میره و جلوی چشمش برای خودش و جوجه هاش غذا میزارم ولی نکته مهم اینجاست که هرگز نباید بهشون دست بزنید. به هیچ وجه سعی نکنید لمسشون کنید. من امتحان کردم هرچند به خاطر اعتماد به لونه برگشتن ولی تجربه شد که هرگز دوست ندارن لمس بشن. همون که شما دون میزارید و شاهد خوردن دانه توسط پرنده میشید برای لذت بردن کافیه.... من شنیدم دلیل اسم گذاری این پرنده (یاکریم) به خاطر حفظ نسل این پرنده بوده چون ظاهرا جریان اینطور بوده که شکار این پرنده توسط مردم اوج گرفته بود و رفته رفته داشت بحرانی میشد (مثل جریان گنجشک ها که رفته رفته کمتر و کمتر شدن) که تصمیم گرفتن با این اسم به بهانه مقدس بودن از این کار جلوگیری کنن. دیگه نمیدونم تا چه حد این گفته درسته.
سلام دوستان من یه جوجه قمری پیدا کردم می خواستم بدونم جای نگهداریش باید چجوری باشه دوم همیشه یه جا نشسته و فقط با دست غذا میخوره از کی می تونه خودش غذا بخور چون من نگران اینم وقتی ولش کردم خودش بتونه غذا پیدا کنه
سلام
مثل کبوتر میمونه . میتونیت بزارید داخل یه جعبه و یه کاسه هم توش از . الیاف چوبی . جارو . پوشال چوب اگر نبود از ماسه استفاده کنید .
تقریبا 3 هفته طول میکشه بتونه خودش دونه خور بشه .
بزرگتر بشه خودش بصورت غریزی دنبال غذا میگرده . چون بصورت اجتماعی زندگی میکنن مشکلی زیاد برای غذا پیدا کردن ندارن
سلام
ببخشید یه سوال داشتم ، پای یاکریم ما انگار از ران شکسته اولاش پاش را زمین نمی گذاشت و میلنگید الان زمین میذاره و میلنگه نمیذاره هم که بگیریمش پرواز می کنه میره فقط یه وقتها میاد پیش جوجه اش اون موقع شاید بتونم بگیرمش به نظتون پاش کج جوش خورده چیکار می تونم براش بکنم؟کمک لطفا
درمان شكستگي استخوان در كبوتر در بسياري از موارد شكستگي استخوان كبوتر به خصوص استخوان ران و بال سبب حذف كبوتر مي شود . در كبوتر درمان شكستگي هاي باز كه دو سر استخوان از ناحيه زخم بيرون مي زند با توجه به اينكه استفاده از پين غير ممكن است كار مشكلي است .ولي من روشي را جهت شكستگي ران كبوتر به كار بستم كه جواب خوبي داد و كبوتري كه رانش شكستگي كامل داشت بعدازعمل كه توضيح خواهم داد به حالت طبيعي برگشت و در راه رفتن هيچ مشكلي ندارد . روش كار: ابتدا پرهاي موضع را كشيده و ناحيه را با بتادين ضدعفوني مي كنيم. پوست و عضلات را برش مي زنيم سپس دو سر شكسته استخوان را به هم نزديك مي كنيم. با لوله پلاستيكي نازك كه از قطر استخوان بزرگتر باشد كه قبلا اين لوله را در طول برش مي زنيم كه به راحتي دور استخوان شكسته را بگيرد كه حدود 2 سانتيمتر از قسمت دو سر شکسته استخوان از هر طرف لوله پلاستكي ادامه داشته باشد. در اين موقع استخوان شكسته روبروي هم قرار مي گيرد و در اثر حركات كبوتر ديگر دو سر استخوان جابجا نمي شود. سپس عضلات را با نخ كات كوت (جذب شونده)و بعد پوست را با نخ سيلك بخيه مي كنيم و سپس با بتادين موضع را ضدعفوني كرده و دور محل شكستگي را پنبه گذاشته و روي آن را با باند فيكس مي كنيم . كبوتر مي بايست از بقيه كبوتران جدا نگهداري شود ،بمدت 5 روز از آنتي بيوتيك و مولتي ويتامين و دانه هاي مغذي استفاده نمائيد. بعد از گذشت 10 روز بخيه را بايد كشيد. بعد از گذشت يك ماه كبوتر تقريبا پاي خود را روي زمين مي گذارد ولي در راه رفتن لنگش دارد ولي بعداز گذشت 2 ماه حالت لنگش از بين مي رود و راه رفتن كبوتر حالت عادي خواهد داشت.شايد سوال كنيد آن لوله پلاستيكي چه مي شود . آن لوله پلاستيكي چون واكنشي در موضع ايجاد نمي كند در موضع باقي مي ماند .چون در عملي كه من انجام دادم آن لوله پلاستيكي هيچ واكنشي در موضع ايجاد نكرد و كبوتر حالت طبيعي و عادي دارد و در راه رفتن و پرش از كبوتران ديگر كم نمي آورد.اين روش براي شكستگي استخوان بال هم كاربرد دارد.
منبع: بهشت کبوتران
http://clubs.pipa.ir/thread-334.html
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)