مریضیشون جدیه?
مشخص نمیشه که ویروسه یا باکتری?
امکان انتقال به پرنده ی قدیمی خودم که از قبل داشتمش هست?(یه عروس نر خاکستری) لوتینو هم مریضه یا فقط گلباقالی?
مریضیشون جدیه?
مشخص نمیشه که ویروسه یا باکتری?
امکان انتقال به پرنده ی قدیمی خودم که از قبل داشتمش هست?(یه عروس نر خاکستری) لوتینو هم مریضه یا فقط گلباقالی?
سلام.من پارسال مهرماه چندتا جوجه عروس لوتینو گرفتم.همه رو با سرلاک بزرگ کردم و با این وجود هیچکدوم رام نشدن.و کلا وحشی هستن.
از همون موقع که گرفتم تو یک قفس بزرگ ریختمشون و در تغذیه و رسیدگیشون هم کم نگذاشتم.(اسفناج-کلم-سیب-سفیده تخم مرغ-ارزن-کتان-کاهو-هویج-کف دریا و...)
الان اکثرشون پر ریزی کردن و چندتا هم وسط پر ریزی هستن.
و از بینشون فقط دوتا جفت شدن که جوجه هم دادن.ولی این اتفاق بین بقیه تا الان نیافته.
به خاطر همین شک دارم که همشون نر باشن.چند روز پیش تو نور طبیعی محیط اتاق به سختی گرفتمشون(گازهای بدی میگیرن) و پر های زیر بالشون رو نگاه کردم.
اونایی که پر ریزیشون تکمیل شده پر ها بدون خال بود.اونایی که وسط پر ریزی هستن حدود ۴ سانت از پرهای بالشون در اومده بود، که همش بی خال بود.
یدونه هم بود که زیر یه بالش یه پر خالدار داشت.
همشون میخونن.البته بعضیا ریتمیک و طولانی و بعضیا کوتاه.
من دقیقا نمیدونم جنسیتشون چجوره؟!!!چون از یکی پرسیدم گفت باید با چراغ قوه پر ها رو نگاه میکردی.
حالا واقعا گیج شدم.لطفا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه.واقعا ممنون میشم.
اگر هم با عکس میتونید تشخیص بدید بفرمایید تا عکساشونو بزارم.
سلام
میخواستم بدونم هفت تخمی که به قناری میدم رو میشه به عروس هلندی هم داد؟
من هرچی سعی میکنم پست کسیو پاک نکنم و دوستانه جواب بدم باز یکسری مثل شما میخواد شلوغش کنه و سایتو زیر سوال ببره
خوشبختانه هرکی این پست ها رو میخونه اخلاق من رو میشناسه و میدونه اون جمله ای که بالا نوشتید فقط مربوط میشه به خود شما نه شخص دیگه
شما برا عضویت پول دادی به من که طلب داری میگی دیر جواب دادی ؟
کدوم دوتا جفت یکبار دیگه متنی که نوشتیدو بخونید متوجه میشید کدوم دوتا جفت
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)