با سلام خدمت دوستان
من چند وقتی بود که تصمیم به راه اندازی کواروم ابشور داشم که بالاخره دیروز نمک رو تهیه کردم و داخل اکواریوم ریختم نمکی که گرفتم به اسم برایتول بهم دادن ولی فکر میک تقلبی باشه اخه دیروز نمک رو به اکوریوم اضافه کردم و واتر بمب هم روشن کردم تا نمک حل بشه شب که اومدم دیدم نمک حل شده اما اب شیری رنگ شده برای همین واتر بمب رو خاموش کردم صبح که بلند شدم دیدم یک لایه ارد مانند کف اکواریم شسته.سوالم از دوستان اینکه ایا این لایه ارد مانند طبیعیه یا نه ؟؟؟و سوال دوم اینکه از کجا بفهمم نمک اصلی یا تقلبی؟؟؟؟؟؟ممنون میشم اگر جواب بدین.
کسی نیست جواب بده؟؟؟
![]()
سلام دوستان
حدود 5 ماه پيش از سايت نسيم ياس يك شقايق بابل خليج فارس خريداري كردم اي شقايق در حالت بازش حدود 15 سانتي متر قطرداشت
هفته پيش تبديل شد به چهار شقايق مجزا از هم كه هر كدوم رفتن يه جاي تانك نشستن ؟؟؟؟؟؟ با اندازه هاي متفاوت
ميشه در موردش توضيح بدين
من با اين همه شقايق چه كنم ؟ الان پنچ تا شقابق دارم
ممنون
سلام دوستان واسه تغذیه ماشروم و شلایق سنگ تو اکواریوم از چه غذایی باید استفاده کرد. باسپاس
سلام:
این رفتار به احتمال زیاد به دلیل کیفیت پایین آب و شرایط اکواریوم شما ایجاد شده . این شقایق به طور کلی از طریق تقسیم شدن هم تکثیر میشه اما در شرایط نرمال به دو قسمت . اما در شرایطی که در وضعیت بدی قرار بگیره به سرعت به چندین قسمت کوچک تقسیم میشه و اگر مشکل تانک برطرف نشه به زودی هم خواهند مرد.
به نظرم شما حتما یک سری تست کامل از آب تانک بگیرید همینطور بررسی کنید میزان نور و جریان و ... حتما مناسب باشه . ترجیحا چند سیفون 20 درصدی هم داشته باشید.
اگر براتون امکان انتقال شقایق ها وجود داره میتونید یه تعدادش رو به دوستان یا فروشگاه بدید !
امیدوارم موفق باشید
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)