تو دستور کاربردش گفته واتر پمپ مناسب براش ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ فکر کنم ولی من یه واتر پمپ اتمن ۶۰۰ لیتر واسش گذاشتم . فکر میکنم اگه سرعت عبور اب ازش کمتر باشه اثر بیشتر و بهتری میتونه داشته باشه . اول که خریدم روزی سه ساعت روشن میکردم ولی بعد تو سایت های خارجی جستجو کردم دیدم همیشه روشن میذارن واسه همین منم الان دو هفته هست همیشه روشن گذاشتم فقط وقتی باکتری زنده میزنم واسه سه ساعت خاموش میکنم . از لحاظ باکتری های مفید اب هم خیالتون راحت اونا تو لایوراک ها و بستر شنی کلنی تشکیل میدن و تو ستون اب کمتر حضور دارن . شما هم که الان بیماری هست تو تانک بهتره دائم روشن بذارید
منم متاسف شدم ان شاالله دیگه تجربه نکنید . مطمئنا بیماری تو تانک هست هنوز . شما دو هفته روز در میان از داروی کوپرامین سیچم استفاده کنید و بعد از اون یه هفته یو وی را دائم روشن بذارید پس از سه هفته میتونید ماهی اضافه کنید . واسه این کار دلقک اسلاریس مناسبه یک هفته زمان بدین بهش بعد میتونید ماهی های دلخواه رو اضافه کنید که تو عید تانک خالی نباشه
همون دوتا انجل هم میزبان حساب میشن و ممکنه بیماری رو به حالت نهفته تو خودشون حفظ کنند اگه بتونین خارجشون کنید که بهتر هست . داروی کوپرامین هم با حضور ماهی قابل استفاده هست و حتما طبق دوزش استفاده کنید نه بیشتر . و یه پیشنهاد دیگه که دارم اینکه دمای تانک تو این چند هفته همیشه بالای۳۲ درجه باشه
دوستان واسه کوپرامین نیاز هست که اسکیمر هم خاموش باشه؟پشتش فقط نوشته یو وی و فیلتر شیمیایی.
گفتم اول سوال کنم که تجربه دارین![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)