با سلام
دوستان من مدتي هستش كه دل گوساله رو خوب چربي هاشو ميگيرم و تو سايز هاي 1 بند انگشت ( يكم كوچيكتر ) خورد مي كنم و به صورت خام به اسكار هام ميدم . اسكار نر خيلي نارجي بودنش زياد شده و قسمت هاي سياه هم خيلي پر رنگ شده طوري كه احساس مي كنم كبود شده . اما خيلي خوشگل شده :D بخاطر تغذيه هستش ؟ يعني به رنگ و رو اومده ؟
ماده هم زرد بودنش بسيار پر رنگ و ليمويي كامل شده . به طوري كه واقعاً زيبايي داره .
اما مشكل كجاست ؟ ماده كلاً هيچ وقت واكنش سريع نسبت به غذا نداره . اما نر غذا رو مي خوره . امروز يك تيكه دل گوساله رو ماده با هزار بد بختي خورد . 4 5 با انداخت بيرون دوباره خورد . وقتي هم كه تونست قورت بده آبشش هاش خيلي باز ميشن
اما اثري از خون يا تيرگي سوراخ سر هيچي فقط روي لبش انگار گوشت اضافه زده كه وقتي خريدم هم همينطوري بود .
احتمال مريضي وجود داره ؟
سلام دوست عزیز
شما بهتره از غذای میکس استفاده کنید(دل+میگو+عصاره سیر+اسفناج یا نخود فرنگی)دل به تنهایی ممکنه باعث ایجاد انگل در ماهی بشه مورد بعد حتما غذای میکس رو دو بار چرخ کنید دستگاه گوارش ماهی ضعیف هست به خوبی نمی تونه غذاهایی که به صورت تیکه های درشت هست رو هضم کنه بعد از چرخ کردن دل می تونید به اون ژلاتین اضافه کنید تا از پخش شدن اون در داخل اب جلوگیری بشه
از دل همیشه برای تغذیه ماهی ها استفاده نکنید بیشتر سعی کنید از غذاهای شرکتی با کیفیت استفاده کنید و در کنار اون دل هم غذای مکمل باشه
در مورد جوش جلوی دهان ماهی هم این حالت در برخی از اسکار ها پیش میاد معمولا تا اخر هم با ماهی باقی خواهد ماند
سلام ، میشه به اسکار مخلوط دل مرغ با فلفل دلمه ای قرمز داد ؟!
فقط باید دل مرغ یا گوساله باشه ؟ چه گوشت های دیگه ای میشه داد ؟!
من نمی دونستم 2 بار جیگر مرغ دادم!!!!!!!!!!!!!!! مشکلی پیش نمیاد؟
تو آکواریوم جز اسکار 2تا ماهی پنکوسی ، یکی دلقک ماهی ، 2تا ماهی لب ماتیکی ، 2 تا سیلور اسکات و یک لجن خوار هستن ، میشه از یک نوع غذا برای همه استفاده کرد؟
تا الان که باهم مشکلی نداشتن ، بزرگتر بشن امکان داره با هم نسازن؟
چه سایز اکواریوم برای این ماهیا خوبه؟
ویرایش توسط mahsa1992 : 23rd September 2015 در ساعت 05:40 PM
سلام :
میشه داد ولی بهتر هست که دل مرغ استفاده نشه معمولا از دل گاو یا گوساله یا گوسفند استفاده میکنند و تازگیها دل بوقلمون هم رایج شده شما ولی بهتر است از غذاهای رایج ماهیان آکواریومی خصوصا برند های معروف استفاده نمایید و اگر خواستید اهمیت بیشتری به ماهیانتان دهید از غذاهای مخصوص برای ماهیانی که کف خوار هستند برای لجنخوار و دلقکتان استفاده نماییداگر تانک شما دکور و محلی برای مخفی شدن هنگام درگیری وجود داشته باشه مشکلی پیش نمیاد ولی برای گوشتخوارها معمولا هر چه تانک بزرگتر بهتر
ویرایش توسط B@B@K : 24th September 2015 در ساعت 12:29 PM
سلام
من یه جفت اسکار مولد که قبلا تخم میکردن گرفتم. حدود یک ماهه دارمشون، یه مدت بهشون ماهی رودخونه دادم و یه مدت هم مخلوط دل. خوب غذا میخوردن مخصوصا ماده ولی تقریبا دوهفتس که ماده خیلی پرخاشگر شده و اصلا نمیذاره نزدیک آکواریوم بشم غذام خوب نمیخوره، همش پشت سامپه، نرشم گوشه دیگه آکواریومه. بنظرتون میخواد تخم ریزی کنه؟ کلا باید چکار کنم که ترقیب بشن برا تخم ریزی؟ کف آکواریوم شن نداره فقط یه سنگ مرمریت گداشتم کفش. آکواریومم 500 لیتریه
سلام و خسته نباشید
کسی نژاد این اسکار رو می دونه ؟یه جایی نوشته بود (copper oscar)
![]()
سلام خدمت اساتيدمحترم
بنده درمورو اسكار سوالي داشتم يك جفت اسكار دارم كه دفعه سومه كه تخ ريزي ميكنه مقدارتخمها هم زياده روي يك سنگ مرمر سفيد دوساعت بعد ازتخم ريزي تخمها رو برميدارم وداخل اب همدما حدود 6ليتر واز اب دپو استفاده ميكنم چند قطره متيلن وكمي نمك دراب حل ميكنم وسنگ هوا با اكسيژن كافي ودماي اب 28 درجه تاحدي هم نور رو كم ميكنم بعد ازباز شدن تخمها وريختن در كف تانك سنگ رو برداشته ونصف اب رو با اب همدما جايگزين ميكنم لاروها تاسه روز سالم هستند بعد اينجور كه زير ذره بين ديدم جلو كيسه زرده مثل يك كيسه اب ديده ميشه وبعد هم تلفات سنگين حدود 70 درصد حالا نميدونم كجارو اشتباه ميكنم اگه ممكنه راهنمايي بفرماييد
سپاسگذار دوستان هستم درضمن باهمين شرايط از گرين ترور بچه ميگيرم ومشكلي هم ندارم
اول شما بزارید تخمها هچ شوند بعد انتقال بدین جای دیگه و اون موقع هم باید از همون اب استفاده کنید شرایط اب رو زیاد تغییر ندین چون باعث استرس میشه و زمانی که قدرت دفاعی بدن ماهی در سنین پایین کمتره تلفات زیاد میشه /لاروها بعد سه روز دهانشان برا خوردن کامل میشه حداقل بذارید تا اون موقع توی شرایط ثابت قرار بگیرن / موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)