ایااستفااده از تخم کاهو درزمان اماده بودن پرتده باعث عقب افتادن پرنده میشود؟
هفت تخم از الان بهشون بدم یا وقتتی جفت انداختم؟
ایااستفااده از تخم کاهو درزمان اماده بودن پرتده باعث عقب افتادن پرنده میشود؟
هفت تخم از الان بهشون بدم یا وقتتی جفت انداختم؟
ویرایش توسط mehra : 25th December 2015 در ساعت 05:08 PM
سلام
بله تخم کاهو باعث خونکی و کاهش مستی میشود . بهتر مقدار خیلی کمی به کتان و ارزنش اضافه کنید طوری که پرنده ماده از مستی نیوفته .
درباره هفت تخم و تخم مرغ یک هفته قبل از جفت اندازی تا زمان آخرین تخم بهشون بدید .
با برنامه هفته اول 2 وعده و هفته ای بعدی هم 3 وعده خوبه یاد داشته باشید حتما کف دریا توی قفس جفتها باشد .
تخم مرغ راه بعد از اینکه جفت کردین با پودر پوسته تخم مرغ ابزشده اغشته کنید
سلام
من یه جفت قناری دارم که که ازشون جوجه گرفتم ولی الان دیگه آماده نیستن
سوالم اینه که باید جداشون کنم یا با هم باشن عیب نداره ؟
سلام
در طول سال بصورت حرفه ای دوبار یا سه بار جوجه کشی میکنن .
از زمان جفت اندازی تا پایان بدست اومدن جوجه ها بعد از اون جدا سازی میشه تا پرنده استراحت { تولک } بکنه .
شما باید حتما از هم جدا شون کنید تا پرندها استراحت کنن .
سللام.4روز پیش تن کردم همه چی خوب پیش میرفت ،امروز لانه رو تو قففس گذاشتم ولی پنبه هارو در میارن میریزن کف قفس یا میکنن تو ابخوری بیشتر ماده اینکارو انجام میده .راهنمایی کنید.
سلام
آیا قبلا ماده اقدام به تخمگذاری کرده است ؟
این موارد طبیعی هست . به احتمال زیاد یا از پنبهای مخصوص استفاده نشده یا بیشتر از اندازه پنبه پر کردید .
لازم بذکر هست حتما پنبها رو به پودر زد شپشک آغشته کنید .
بله ماده قبلا تخم گذاشته.از پنبه مخصوص واغشته به پودر زدشپشک هم استفاده کردم.مشکل اینجاست که پنبه رو وقتی تو ابخوری میزارن اب بوسیله پنبه کشیده میشه وجا ابی خالی میشه وهمچنین کف قفس خیس میشه ومن مجبورم روزی چند بار دست کنم تو قفس که فکر میکنم تو این شرایط باعث اختلال در جوجه کشی باشه.
خوب اگر پرنده ماده قبلا تخم گذاری کرده است پس باید دنبال دلایل دیگر بگردی .بله ماده قبلا تخم گذاشته.از پنبه مخصوص واغشته به پودر زدشپشک هم استفاده کردم.مشکل اینجاست که پنبه رو وقتی تو ابخوری میزارن اب بوسیله پنبه کشیده میشه وجا ابی خالی میشه وهمچنین کف قفس خیس میشه ومن مجبورم روزی چند بار دست کنم تو قفس که فکر میکنم تو این شرایط باعث اختلال در جوجه کشی باشه.
مثل مکان . دمای محیط . تغذیه . یکی از جفتها آماده نبودن ..
ایا امکان این وجود داره که ماده پنبه هارو (همه ی پنبه)از لونه خارج کنه وبه دلخواه خودش دوباره بزاره تو لونه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.