دوست عزیز نواب هست بگرد و قیمت بگیر هر جا قیمت مناسب بود بگیر البته اگه برات مهم هست که یه هو سه برابر قیمت بهت جنس ندن .موفق باشی
سلام دوستان روی لایو راکها سیانو باکتری میزنه دلیلش چیه میتونه تایم زیاد نور باشه ؟ یا راکتور بایو پلتم داره سیانو میسازه![]()
سلام کسی قیمت radion xr30 pro رو داره
ویرایش توسط ali mousavi : 14th December 2015 در ساعت 03:18 PM
سلام دوستان
ازکجا باید تله ماهی بگیرم
ماهیم سایزش بزرگه با قوطی نوشابه نمیشه گرفتشون
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام من یه موج ساز wp 400 دارم و شدت جریانش خیلی زیاده می تونم پشتش یه دیمر بزارم ؟ خرابش نمی کنه ؟
سلام دوستان.من فردا میخام برم بازار ست تستای ریف بگیرم کلسیوم منیزیوم و ph وkhو نیترات و فسفات.میشه لطفا بفرمایید الان توی بازار هر کدومو چه مارکی بگیرم که دقیق باشه و امتحانشو پس داده باشه.قیمت مهم نیست فقط جواب داده باشه.و همچنین محلولها و یا پودرایی که باید اضافه کنم چه مارکی باشه بهتره محلولایی که میخام بگیرم کلسیم و منیزیوم و ید و ph پلاس و کالک و تریس المنتها ممنونم بابته کمکهای بی دریغتون
سلام دوستان منو راهنمایی کردن منم چیز هایی که به من گفتن رو می گم ایشالله مفید واقع می شود :سلام دوستان.من فردا میخام برم بازار ست تستای ریف بگیرم کلسیوم منیزیوم و ph وkhو نیترات و فسفات.میشه لطفا بفرمایید الان توی بازار هر کدومو چه مارکی بگیرم که دقیق باشه و امتحانشو پس داده باشه.قیمت مهم نیست فقط جواب داده باشه.و همچنین محلولها و یا پودرایی که باید اضافه کنم چه مارکی باشه بهتره محلولایی که میخام بگیرم کلسیم و منیزیوم و ید و ph پلاس و کالک و تریس المنتها ممنونم بابته کمکهای بی دریغتون
تست فقط API مثل اینکه خوبه و اینکه api کفایت می کنه ولی اگه بخواین بهتر بگیرین jbl هست که خوب قیمت فضایی داره
تست های API دو نوع مستر و سالتواتره که کلسیم منینزیم توی مستر و ph نیتریت نیترات توی سالتواتر هست ...( مستر واسه ریفه )
در مورد کالک و المنت یکی به من گفت کالک کفایت می کنه نمی خواد المنت بگیرم ولی خوب اگه بخواین بگیرین مواظب اوردوز عناصر باشین
در مورد تست های ارزون تر هم تست اویسا با یک سوم قیمت تست نیتریتش امتحانش رو پس داده ...
پودری خیلی نسبت به محلول ها صرفه اقتصادی داره همین طور از جهت تاریخ انقضا (هرچند توی چیزا هایی که مد نظرتونه مهم نیست ) خیلی بهتره
من اگه جای شما بودم به جای ph + محلول یا پودری الکالاین رو می خریدم ph رو روی 8.3 می بره و با اضافه کردن بیشترش فقط kh رو بالا می بره
که خوب خوبه بد نیست ...
امید وارم کمک کننده باشه
تستای سالیفرت چطورن خوبن اونا.ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.