سلام دوست عزیز
من از مستقیم از کنتور نگرفتم ، از سیم هایی که تو سیم کشی اصلی خونه هست (نسبتا ضخیم) از اونا گرفتم
موفق باشد
سلام دوستان من قاب مهتابی 6تایی خوب مثل گیسمان پیدا نکرد میتونم دست ساز درست کنم یا فایده نداره تنها قابی که پیدا کردم atiبود اونم خیلی گرون به نظر شما دست ساز چیز جالبی از کار در میاد
سلام بر دوستان
من براي نور آكواريوم xr30 شركت راديون استفاده مي كنم
يكي از برنامه هاش را از روي سايتش دانلود كردم و به دستگاه دادم اما نمي دونم كه برنامه خوبي هست يا نه اسم برنامش high grow است شدت نورش رو 70 در صد گذاشتم و به بقيه پارامتراش دست نزدم
نور تقريبا 0 1 ساعت روشنه
دوستان اگه تجربه اي در اين زمينه دارن ممنو ن ميشم راهنمايي كنيد
ارادتمند نويد
سلام بر دوستان
يكي از برنامه هاش را از روي سايتش دانلود كردم و به دستگاه دادم اما نمي دونم كه برنامه خوبي هست يا نه اسم برنامش high grow است شدت نورش رو 70 در صد گذاشتم و به بقيه پارامتراش دست نزدم
ارادتمند نويد
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
ورودتون رو به پارسی پت خوش آمد میگم / امیدوارم اکواریوم موفق داشته باشیدسلام بر دوستان
ارادتمند نويد
پست شما در بخش LED پاسخ داده شده و نیازی به تکرار اون در این بخش نبود . شما هر پستی که ارسال کنید در اولین فرصت توسط دوستان پاسخ داده میشه و تکرار اون لازم نیست .
سلام
ابعاد تانك شيشه گرد هست و ١٦٠ ليتر حجم اب 71 46 88
در حال حاضر يك عدد مهتابي گيسمان پيور اكتنيك و يك عدد اكتنيك ايستا و يك عدد ١٠٠٠٠ كلوين اديسه و يك عدد ١٦٠٠٠ كلوين گيسمان ( لاگون بلو )
مقدار نور مهتابي كافي هست يا بايد اضافه كنم ؟
سلام:
اطلاعات کامل تری باید بدید . اول اینکه شما برای چه نوع تانکی میپرسید ؟ اکواریومتون از نوع sps یا lps یا fish only هست ؟
دوم اینکه برای معرفی مهتابی علاوه برکلوین توان مهتابی (یا طول مهتابی ) رو هم باید ذکر کنید.
سوم اینکه در ترکیب نورتون از سه مهتابی های کلوین بالا (اکتینیک ) استفاده کردید که به تنهایی برای رشد مرجان ها کافی نیست و شاید بهتر بود تمام مهتابی ها رو از گیسمان که برند معتبرتری هست تهیه میکردید .
در مورد ابعاد تانک هم شخصا متوجه نشدم اگر تانک استوانه ای هست اون سه عدد معرف چی هست؟شما قطر دایره و ارتفاع رو باید مشخص کنید .
اگر یکم بیشتر توضیح بدید دقیقتر میشه نظر داد.
اكواريوم چيني مين جيانگ هست و فقط شيشه جلو بغلاش گرد هست - ابعاد داخل درب كمد تانك نوشته و ١٦٠ ليتر حجم ابگيريسلام:
اطلاعات کامل تری باید بدید . اول اینکه شما برای چه نوع تانکی میپرسید ؟ اکواریومتون از نوع sps یا lps یا fish only هست ؟
دوم اینکه برای معرفی مهتابی علاوه برکلوین توان مهتابی (یا طول مهتابی ) رو هم باید ذکر کنید.
سوم اینکه در ترکیب نورتون از سه مهتابی های کلوین بالا (اکتینیک ) استفاده کردید که به تنهایی برای رشد مرجان ها کافی نیست و شاید بهتر بود تمام مهتابی ها رو از گیسمان که برند معتبرتری هست تهیه میکردید .
در مورد ابعاد تانک هم شخصا متوجه نشدم اگر تانک استوانه ای هست اون سه عدد معرف چی هست؟شما قطر دایره و ارتفاع رو باید مشخص کنید .
اگر یکم بیشتر توضیح بدید دقیقتر میشه نظر داد.
تانك lps هست و در حال حاضر دو تا الگانس -يك تورچ - سه تا ماشروم -يك مرجان بابل هست كه نصفه باز ميشه ( سه هفته هست )- يك دونات
مهتابي گيسمان هر دو ٣٩ وات و دو تاي ديگه ٢٤ وات
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.