اینجا رو کامل مطالعه کنید :
سیکل ازت یا چرخه نیتروژن(Nitrogen Cycle)
اینجا رو کامل مطالعه کنید :
سیکل ازت یا چرخه نیتروژن(Nitrogen Cycle)
سلام با تشکر از شما
اینجا باید بگم سوالم رو بد مطرح کردم سیکل طی شده ولی مشکلی که منو اذیت میکنه اینه که دیگه نیستم تا هفته ای اب اکواریوم رو تعویض کنم میخوام اینو بپرسم که داروی وجود داره که نیترات اب رو کنترل کنه که دیگه نیازی به تعویض اب نداشته باشم؟!
بازم برای وقتی که گذاشتین ممنون
هیچ روشی به هیچ عنوان جای سیفون رو به طول کامل نمیگیره دوست عزیز. حد اقل برای مدت طولانی نمیگیره...
به هر حال اگر فقط مشکلتون نیترات هست، وجود گیاه ، راه اندازی رفیجیوم با رعایت سازگاری گیاهان با شرایط زندگی دیسکس، مدیا های مخصوص حذف نیترات، دنیتراتور های آب شیرین و ... بخشی از این راه ها هستند
وقتی سخن از نگهداری دیسکس میشه، اساسا باید نمیتونم و وقت ندارم و شرایطش رو ندارم و ... رو فراموش کنید. و اگر واقعا هم چنین محدودیت هایی دارید بهتره موقتا دیسکس رو جمع کنید و ماهی دیگری نگهداری کنید. و در غیر این صورت احتمال بروز مشکل همیشه زیاد خواهد بود
موفق باشید
ویرایش توسط بابک آژیده : 7th November 2015 در ساعت 09:30 AM
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
هفته پیش یمقدار تغییرات تو دکور دادم، چندین بار دستم تو آب رفت، الان دیگه ازون موقع دیسکسا استرسی شدن، اوقتی میری سمتشون قایم میشن، قبلا از دست دل میخوردن الان تا وقتی حس کنن هستی اصلا لب نمیزنن، آیا فقط استرسه یا ممکنه چیز دیگم باشه، راه حلش چیه؟
سلام مجدد
چیز دیگر خوب همانطور که از معنیش پیداست یعنی هر چیزی به جز دکوراسیون! شامل بیماری، کیفیت بد آب و ...
من دیسکس ها رو ندیدم و نظری ندارم. به هر حال اگر بیماری جنرال پوستی باشه (در دیسکس شایع هست) داروی دیسکس مجیک آزو میتونه مفید باشه. ولی اگر واقعا بیماری در کار نیست بهتره الکی دارو نزنید به آب دیسکس ها. بهتره قبل از اضافه کردن دارو عکس دیسکس ها رو بزارید .
با سلام و عرض ادب.
اقای بابک اژیده عزیز من هنوز به دنبال راهی برای کم کردن سیفون اب دیسکسام هستم در تاپیک افای رضای به داروی بر خوردمتترا آكوا ايزى بالانس این دارو میتونه به مدت 2 ماه جای سیفون کردن رو بگیره؟ اگر میتونه داروی مکمل دیگه ای لازم داره؟ برند دیگه ای وجود داره از این دارو؟ و در اخر شیراز این دارو گیر نمیاد و یا تاریخ مصرف گذشته هست میتونم اونو در تهران و یا شهر های دیگه پیدا کنم؟
با تشکر از شما و تمامی دوستان
سلام دوست عزیزم
فقط به سیکل ازت اعتماد کنید...هر چقدر سیستم بیولوژیکتون قوی تر باشه نیاز به سیفون کمتر و کمتر میشه. سایر راه ها مثل استفاده از کاندیشنر ها و تثبیت کننده ها فقط یک راه حل موقت و مقطعی هستند ودر صورت تداوم قطعا عوارضی برای ماهی خواهند داشت. یک سیستم بیولوژیک بسیار قوی نیاز به سیفون رو تا ماهی ۱ بار اونم به میزان کم کاهش میده.
موفق باشید
ویرایش توسط بابک آژیده : 14th November 2015 در ساعت 07:00 AM
با سلام و ممنون بابت وقتتون.
باز 1 سوال شاید پیش پا افتاده داشتم ابن سیستمی که شما فرمودید چه نوع موادی لازم داره دقیقا؟برای 200 لیتر اب. من خودم درون فیلترم سرامیک زغال و چند لایه اسکاچ و پشم شیشه ها هست.(سیستم قوی میخوام راه بندازم برم سربازی البته هر 2 ماه یا 1 ماه مرخصی میگیرم)
اگر در انجمن قسمتی وجود داره که به طور کامل بحث شده باشه لطف کنید لینکشو بزارید ممنون میشم
با تشکر
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)