سلام
مدیای بایوپلت رو درون هوزینگ گذاشتم و با واتر پمپ 5500 لیتر در ساعت روشنش کردم
راکتور کربن
سلام
مدیای بایوپلت رو درون هوزینگ گذاشتم و با واتر پمپ 5500 لیتر در ساعت روشنش کردم
راکتور کربن
دوست عزیز مدیا مبارک باشه ،ولی بایو پلت را نباید یکدفعه داخل راکتور ریخت و طی چند هفته باید انجام شود.جریان داخل راکتور خوب بود ولی ۵۵۰۰لیتر خیلی زیاده ونیازی نبود
سلام یکدفعه ریخته نشده 1 ماهه راه افتاده که هر هفته 50 گرم اضافه شده
چون مدیای بایوپلت باید جریان خوبی داشته باشه تا بایو ها به هم چسبیده نشه از واتر پمپ 5500 استفاده کردم چون از 3500 استفاده کرده بودم این جریان به وجود نمیومد
سلام
واترپمپ 3500 هم اضافه هستش چه برسه به 5500 !
شما طراحی هوزینگ رو درست انجام ندادی ، یه عکس بزار ببینیم چکار کردی
Send by tapatalk
البته برای من داخلش از لوله های فیلتر کربن که کربنش رو در اوردم استفاده کردم که به جاش از مدیای بایوپلت و فسفات گیر استفاده میکنم و داخلشون میریزم
ورودی و خروجی رو هم به صورت استاندارد قرار دادم ولی چون آب پخش میشه داخل هوزینگ و از پایین میاد داخل استوانه مدیا از فشار اون کاسته میشه که مجبوری از واتر پمپ قوی استفاده کنی
من واتر پمپ رو داشتم دیگه دنبال طراحی کردنش نرفتم![]()
اقا میثم مدیای بایوپلت و فسفات گیر رو قاطی کردید ینی میشه اینطوریالبته برای من داخلش از لوله های فیلتر کربن که کربنش رو در اوردم استفاده کردم که به جاش از مدیای بایوپلت و فسفات گیر استفاده میکنم و داخلشون میریزم
ورودی و خروجی رو هم به صورت استاندارد قرار دادم ولی چون آب پخش میشه داخل هوزینگ و از پایین میاد داخل استوانه مدیا از فشار اون کاسته میشه که مجبوری از واتر پمپ قوی استفاده کنی
من واتر پمپ رو داشتم دیگه دنبال طراحی کردنش نرفتم
فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk
سلام
نه هوزینگ من دوقلو هست یکیش رو به عنوان فسفات گیر استفاده میکردم اون یکی رو بایو
فسفات گیر اکسترافوس برایتول داشتم مشکلی نبود ولی از زمانی که فرکسی فوس برایتول گرفتم ریختم داخل هوزینگ چون نرمه سریع خورد میشه و باعث میشه بیاد داخل سامپ و سامپ رو کثیف کنه
برای همین از تو راکتور در اوردم و تو کیسه گذاشتم تو سامپ الان فقط بایو داخلش هست و یکی از هوزینگ ها خالیه
برای این مشکل سیچم مدیای فسفات گیر که هم کارایی بالایی داره هم به راحتی شکننده نیست رو با برند آکواویترو تولید کرده که میخوام اون رو تهیه کنم بریزم داخل هوزینگ
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.