باسلام وتشکرفراوان ازسایت خوبتون سوالی داشتم. یک ملنگو یک هفته ای هست که خریدم تازه داره چندتاپرخاکستری دورگردنش درمیاره میشه بهش ارزن وتخم جارو وملک وذرت خام دادعلاوه برتخمه یانباید بدم؟ ممنون میشم جواب بدید
باسلام وتشکرفراوان ازسایت خوبتون سوالی داشتم. یک ملنگو یک هفته ای هست که خریدم تازه داره چندتاپرخاکستری دورگردنش درمیاره میشه بهش ارزن وتخم جارو وملک وذرت خام دادعلاوه برتخمه یانباید بدم؟ ممنون میشم جواب بدید
سلام . عکسش واضح نیست . عنبیش چه رنگیه ؟
از نظر جسمی مشکلی نداره . یعنی ت این عکس مشکلی دیده نمیشه
سعی کنید بیشتر میوه جات ، حبوبات و سبزیجات تو غذاییش باشه . مخلوط دونه ها رو شب براش بذارید .ذرت هم خوبه
اگه عادت به خوردن دونه ها داره سعی کنید به تدریج کمش کنید . مصلا از 3 وعده در روز فقط یه وعده مخلوط دونه و تخمه بدین بهش
سلام .طوطیم ۷ماهشه.غذاهاییم که بهش میدم بیشتر سیب ،ذرت ،تخمه وغذاهای بسته بندی خارجی است .
برای رام کردنشم تاحالا بهش گشنگی دادم وبعد سعی کردم با دست بهش غذا بدم .ولی غذارا نمیگیره از دستم .
لطفا راهنماییم کنید
سلام
غذاهایی که میتونید استفاده کنید زیاده تاپیک زیر روبخونید تو انجمن بگردید در این مورد مطلب زیاده
http://www.parsipet.ir/thread27687.html
دوستان سوالی دارم: ملنگو وحشی منظورم اونایی که از بیابون میگیرن رو میشه تربیت شون کرد و به حرفشون آورد؟ سنش حدود کمتر از 8 ماهه.
اگه میشه چه روشی رو پیشنهاد میکنین؟
مرسی
سلام دوستان
الان 1 هفته میشه که سانی را گرفتم
امروز از دستم غذا گرفت
اما وقتی غذا را میزاشتم کف دستم بازم انگشتم و میگرفت
چیکار کنم از کف دستم برداره
یعنی نمیدید غذاش و؟
سلام من ١ماهه طوطيمو گرفتم ولي هنوز ازم ميترسه با دست بهش غذا ميدم ولي ميترسه بايد چيكار كنم بهم عادت كنه؟
اگه بالغ باشه که احتمالا بالغ نمیشه اگرم بشه اونطوری که میخواید نمیشه
ولی اگه سنش کمه یعنی زمانی که رنگ چشمش روشن نشده و سفید نیست میشه رامش کرد سن هشت ماه هم خوبه
سلام
یک هفته برا پرنده ای که وحشی بوده خوبه تا این حد رام بشه
فعلا بادست بهش غذا بدید(علاوه بر اینکه ظرفش باید غذا داشته باشه و پرنده گرسنه نمونه)
بعد کم کم بذارید سر انگشت غذارو بعد همینطور عقب ببرید تا وسط دست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.