سلام دوستان میشه از نخودی که تو سامپ ابشور استفاده میشه تو سامپ دیسکس هم نگهداری کرد یا نمیشه در مورد شن هم همینطور میشه هز شن ابشور استفاده کنیم
سلام دوستان میشه از نخودی که تو سامپ ابشور استفاده میشه تو سامپ دیسکس هم نگهداری کرد یا نمیشه در مورد شن هم همینطور میشه هز شن ابشور استفاده کنیم
سلام چند تا سوال خدمت
اساتید
من 13 عدد دیسکس خریدم متاسفانه بدلیل مشغله بعد مدت نتونستم خوب برسم بهشون و25 روز یکبار گاهی 7روز یکبار بهشون غذا دادم
متاسفانه یکیشون بشدت گوشه گیر شد و رنگش پرید بعدم از دست رفت
الان دوباره میخوام بهشون برسم
امایکیشون گوشه گیر شده و مدفوع درازی داره اما مدفوعش قهوه ای سفید نیست مشکلش چیه ( غذا هم میخوره)
سوال دیگه نیم باکس سایز 4اینچ به بالا چند تا ماهی توش هست چه قیمت پیدا میشه؟میشه نژادای مختلفی باشن یاهمگی یک نژادن
غذا دهی ۲۵ روز یک بار خیلی وحشتناکه و اصلا نمیدونم آیا میشه دیسکسی که با این روش تغذیه شده رو نجات داد یا خیر! کاش عکسی از دیسکس ها قرار میدادید.
سرا فلاجلول استفاده کنید. هر چند که گاهی ضعف مفرط و استرس باعث بروز حالتی شبیه به انگل رودده ای میشه (همون ترشحات لزج از مقعد دیسکس) . در ضمن اسپیرونوکلئوس هم میتونه چنین علائمی ایجاد کنه که خوشبختانه این یکی درمانش با انگل های تک یاخته ای روده ای مشترکه . سرا فلاجلول و غذا دهی مرتب و در دفعات بالا تنها راه شماست....و کمی دعا برای دیسکس ها چون شرایطی که گفتید کمی سخته و ممکنه لزوما درمان هم نشن
موفق باشید
ویرایش توسط بابک آژیده : 11th October 2015 در ساعت 09:09 PM
خدمت اساتيد بزرگوارم عرض سلام و احترام دارم
ممنون ميشم دوستان نظرشون رو در مورد بازار ماهي ديسكس اعلام كنن ؟بازار فروش ؛ تكثير و ياسايز ؟
و اينكه اگر من هزينه كنم براي اين كار ميتونم فردا بعنوان شغل اول روش حساب كنم ؟
فعلاشاغلم و ساكن كاشان و علاقه مند (از بابت نزديكي به تهران بيان كردم)
مشكل جا و هزينه رو هم ندارم
با آرزوي سلامتي براي مجموعه ارزشمند "پارسي پت"
بازار دیسکس همیشه و در هر شرایط برای تکثیر کننده (واقعی) و کسی که واقعا به صورت حرفه ای سایز میکنه خوب بوده و خواهد بود.
به دلایلی که خارج از موضع اصلی سوال شماست، تا به امروز کسی به صورت حرفه ای و مداوم تکثیر نکرده ولی سایز شغل اصلی خیلی از دوستانه....
به هر حال کار حساسیست ، دیسکس شوخی بردار نیست و یک بی توجهی و بی احتیاطی کوچک کل سالن رو به نابودی میکشه.
جناب آژيده با سلام و تشكر
ميتونم دلايل عدم تكثير بصورت حرفه اي در داخل رو از نگاه شما جويا بشم؟
ممنون بابت پاسخگويي شفافتون
در ضمن ممنون ميشم ، ساير اساتيد و دوستان مسلط بر اين امر نيز ما رو راهنمايي كنن
عرض سلام و شب بخیر.
ذوستان 4 روزی هست که تعداد 6 عدد دیسکس خریداری کردم.تو فروشگاه خیلی خوب همگی غذا خور بودن.از لحاظ ظاهری هم تا اونجایی که من عقلم میرسید سعی کردم سالم باشن.اما توی این چند روز که به تانک بنده وارد شدن غذا نمیخورن.تا اینکه دیروز واسشون آرتمیا هچ شده تهیه کردم و با میل خوردن.اما لب ب غذا های دیگه نمیزنن.غذا از اوشن نیروشن و تترا و تروپیکال(نمیدونم اصل باشه یا نه) تهیه کردم.
چاره؟
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)