دوستان سلام
سیلیکات چگونه وارد چرخه ی اکواریوم میشه و چگونه میشه خارجش کرد؟؟؟؟؟
یکی از دوستان پارسی پت فرمودندسعی کنید TDS دستگاه RO رو تست کنید)
من از اب معدنیه ۲۰ لیتری استفاده میکنم چطور تست کنم؟
دوستان سلام
سیلیکات چگونه وارد چرخه ی اکواریوم میشه و چگونه میشه خارجش کرد؟؟؟؟؟
یکی از دوستان پارسی پت فرمودندسعی کنید TDS دستگاه RO رو تست کنید)
من از اب معدنیه ۲۰ لیتری استفاده میکنم چطور تست کنم؟
سلام
ببخشید وقتی میخوام از محلول پرپل تچ استفاده کنم،باید اسکیمرا خاموش کنم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
منبع اصلی سیلیکات همون آبی هست که میریزید تو تانک. برای تست سیلیکات هم مپل نیترات و فسفات و ... تستر هست. ولی معمولا آب رو با دستگاه TDS متر محک میزنن که میزان ناخالصی تو آب رو نشون میده. قیمتی هم نداره. حدود ۳۵۰۰۰ تومانه و از فروشگاه های تصفیه آب میتونید بخرید یا آب رو ببرید اونا تست بزنن. ولی در کل بجای این همه هزینه برای آب خوب یک دستگاه RO بخرید و خودتون آب رو تصفیه کنید. تقریبا میشه گفت یکی از اولین و واجب ترین دستگاه های واجب برای تانک آب شور همین دستگاه RO هست
سلام دوستان
مکمل های اب شور باهم اگر ریخته شه و تو یه روز مشکلی پیش میاد؟
در ضمن زمان ریختن مکمل ها اسکیمر رو باید خاموش کرد
Sent from my C5303 using Tapatalk
دوست من تو پست قبلی توضیح دادم برای خارج کردن سیلیکات و فسفات از یک متریال جاذب استفاده کنید و میتونستید همون جا بحث رو ادامه بدید
آقای ایمان هم که توضیحات لازم رو دادن به چه شکل سیلیکات میتونه وارد سیستم بشه اما شما که از آب معدنی استفاده می کنید فکر نکنم سختی زیادی داشته باشه بهرحال تست بزنید
این روش هم برای جبران تبخیری کار خسته کننده ایه و هم پر هزینه بهتره دستگاه تصفیه آب با کیفیت مناسب تهیه کنید
سلام
اگر مکمل ها به هم مرتبط باشند (مانند کلسیم منیزیوم استرانسیم و ید و...) مشکلی نیست میتونید همزمان اضافه کنید اما غیر از این باید حداقل 4 ساعت صبر کنید بعد مکمل دیگه ای به آب اضافه بشه. پس از آن اگر اسکیمر قوی باشه 1 ساعت کافیه خاموش نگه دارید در غیر این صورت لازم نیست
پیروز باشید
سلام
كسي ميدونه اين لوله هاي برگشت آب متصل ميكنن رو از كجا ميشه تهيه كرد ؟
![]()
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)