ویرایش توسط B@B@K : 3rd March 2015 در ساعت 11:35 PM
سلام
آقا فایتراتونم مثل دیسکساتون عالی هستن.
موفق باشید.
اقا واقعن تبریک خیلی لذت بخشه دیدن این موجودات زیبا دست مریزاد ادم سره ذوق میاد همین الان که دیسکسای شمارو دیدم وسوسه شدم یه تانک جدا برا نگهداری از دیسکس بزنم افرین
با سلام
استاد خیلی وقت هست که عکس قرار نمیدین و البوم تون را بروز رسانی نکردین.اگه امکان اش هست سر فرصت عکس جدید قرار بدهید.
چیزی که در این تصاویر دیسکس هاتون نظرم را جلب کرد ، اینه که دیسکس هاتون با وجودی که تکثیر داخل بودند استایل بسیار زیبا و بدن گردی دارند. با وجود تکثیر داخل بودن ، آیا به تغذیه دیسکس ها ربط داره یا نژاد و...؟ ممنون میشم توضیح بدهید. ( البته به نظرم به هنر شما در سایز دیسکس هم رابطه زیادی داره)
سلام اقا بابک اگه میشه لطفی کنین و یه سری عکس قرار بدین یه مدتی میشه که عکس قرار ندادین و بروز رسانی نکردین البوم را ....... ممنون از پاسخگویی![]()
ویرایش توسط B@B@K : 27th June 2015 در ساعت 11:00 AM
سلام دوستان عزیزم بعد از مدتها اتفاق جالبی افتاد که براتون توضیح میدم و حال شرح ماجرا:
اگر یادتان باشه من تعدادی دیسکس از اقا اشکان فبلا خریدم و اونارو سایز کردم که بازم از ایشان بابت اون دیسکسها که ازشون گرفتم تشکر میکنم .تا اینکه چندتا از اونارو برای خودم نگهداری کردم و از توی اونها دوتا جفت در اومدکه درون تانک اصلی تخمریزی میکردند و هر دفعه یا خورده میشدند ویا سفید میشدند این دیسکسها همانطور که قبلا نوشته شد با مخلوط دل و تترا تغذیه میشدند تا اینکه مدتی پیش متوجه شدم دوباره یکی از جفتها روی دوک درون تانک تخمریزی کردند منم تو ذهنم این مسئله خطور کرد که باز به علت شرایط تانک و سایر موارد نتیجه ای حاصل نمیشود ولی حدودا 72 ساعت بعد دیدم روی دوک دوتا نقطه مشکی تکان میخورند!!!!رفتم نزدیک دیدم
دوتا لارو دیسکس وجود داره !!!!!!و بقیه سفید شدند!!!!!یک روز این دوتا لارو باقی موندند و بعدش ناپدید شدند!!!!!این نکته به ذهنم رسید که تو همین آب شهری چطور اینها هچ شدن !!!!!!!!!!!!با آقا سهیل ذکایی تماس گرفتم و در موردش بحث کردیم و ایشون گفتند اگر امکانش رو داری(به علت مشغله کاری اصلا وقت تکثیر نداشتم و ندارم) این جفت رو جدا کنید و بعد از پایان تخم ریزی بعدی حتما متیلن بلو بزنید منم واقعا به علت نداشتن وقت راضی به اینکار نبودم ولی اینکار رو انجام دادم و بعد از چند روز این جفت وقتی با تانک جدید آشنایی پیدا کردند دوباره شروع به تمیز کردن دوک کردند و وقتی از سر کار برگشتم دیدم تخم گذاری انجام شده لذا منم متیلن بلو رو زدم
اینم تعدادی عکس که البته با موبایل گرفتم که از کیفیت بد انها عذر خواهی میکنم
ادامه دارد.......................................... .....
سلام اقا بابک عزیز.
قدمشون مبارک باشه
بزرگ شدند من میام خوشگلاشون رو برمیدارم ها![]()
بعد از زدن متیلن بلو جفت بشدت به مراقبت از تخمها میپرداختند و هرچه زمان میگذشت تغییر رنگ تخمها بیشتر میشد تا جایی که متوجه شدم تعداد زیادی تخم به نتیجه رسیدند ولی به هرحال تعدادی از اونها هم سفید شده بودند اول فکر میکردم تعداد کمی از اونا هچ خواهد شد ولی دیدم تعدادشون نسبتا قابل توجه هست وقتی مشاهده کردم که تعدادی از اونها یعنی تخمها سیاه شدند و آثار حیات درونشان دیده شد کم کم با سیفونهای منظم غلظت متیلن بلو رو کمتر و کمتر کردم در این مدت هم که والدین به مراقبت خودشون ادامه میدادند تا اینکه بعد از چندین ساعت که مجددا از سر کار برگشتم دیدم اثری از لاروها روی دوک نیست و بچه ها روی تن والدین بودند انگار که با چسب اینارو بهشون چسبانده بودند!!!!!! نگهداری از لاروها به نوبت انجام میشد و در زمانهای مشخص بر روی والدین جابجا میشدند.نکته ای که باید توضیح بدم این بود که با امکانات موجود اینکار انجام شده و از قبل برنامه ریزی برای تکثیر انجام نشده بود لذا برخی کارها با توجه به محیطی که تانک در آن قرار داشت کمی کار را سخت کرده بود
ادامه دارد................................
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)