سلام
نه اینجوری نیست ،
باکتریها برای رشد و تکثیر احتیاج به کربن دارن و شما به وسیله بایو کربن مصرفی اونها رو در اختیارشون میزاری و وقتی بایو اضافه میکنی در حقیقت کربن بیشتری رو تو تانک آزاد میکنی که باعث تکثیر بیشتر باکتریها و گاها بلوم میشه
send by tapatalk
با سلام, میخوام بدونم فرشته فلیم با ریف های مختلف مشکلی نداره؟ که اضافه کنم. در ضمن قیمت حدودی ازش دارید یا نه
فرستاده شده از K014ِ من با Tapatalk
سلام
فلیم ماهی خیلی خوشگلیه نه به ریف کاری داره نه به ماهی های دیگه فقط ماهی خیلی حساسیه مخصوصا اگه مس تو آب باشه اگه مقدار مس آب تانک از 0.15 ppm بیشتر باشه میمیره به خاطر همین اگه میخوای این ماهی رو داشته باشی به خاطر قیمت بالایی که داره حتما از کربن رآکتور استفاده کن
قیمت اش هم 250 تومنه
ویرایش توسط farshad6730 : 12th September 2015 در ساعت 02:57 PM
فلیم رو با چه مرجانهایی داری نگهداری میکنی؟ چون شنیده بودم اکثرا با مرجانهای پلیپ بزرک مشکل داره! مثل مرجان دیسکی,درسته این حرف ؟
فرستاده شده از K014ِ من با Tapatalk
دوست عزیز کلا فرشته ها با پلیپ مشکل دارن، من ریف خاصی تو تانکم به جز شقایق و ماشروم ندارم به خاطر همین در این خصوص نمیتونم راهنماییت کنم
اما بهت فرشته فلیم رو پیشنهاد نمیدم به این دلیل که ماهی گرونی هست و اگه شرایط تانکت ایده آل نباشه زود میمیره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.