سلام نطفه دار نبودن تخم ها چندتا علت میتونه داشته باشه، اما حالت هایی که باعث میشه بگیم عیب از نر نبوده نامناسب بودن چوب نشیمن،جفتگیری ناقص و..هست،چک کنید اگر جفت گیری درست انجام بشه مشکل از نرهست که اگر از بی تجربگی یا ضعف نر باشه دفعات بعدی حل میشه
Sent from my D6633 using Tapatalk
سلام
یه عروس گرفتم .. حدودا 2 ماهشه.. مشخصه هنوز جوجه س.. حتی یکی از ناخوناش هنوز سیاه نشده ولی احساس میکنم یه خورده جثه ش کوچیکه
به نظر شما طبیعیه با توجه به سنش یا کوچیکه.. اگه کوچیکه، راهی هست به طور سالم جثه ش بزرگ تر بشه
![]()
سلام
دوستان من دو هفته پیش یک جوجه عروس دو ماهه خریدم منتها از همون روز اول فضله اون سفت و زرد رنگ بود ( جوری که فضله تازه با قدیمی تفاوتی نداره از نظر شکل و رنگ) اون قسمت ادرار هم اصلا وجود نداره
امروز متوجه شدم قستی از فضله ی اون خونی شده.
همچنین بین پاهای اون ورم کرده.
میشه بفرمایید چیکار میتونم بکنم واسش ؟
ویرایش توسط Farhadd : 11th September 2015 در ساعت 08:46 AM
آره دقیقا....گلباقالی رو از فروردین گرفتم ابلق رو تو تابستون...واقعا دیگه کلافه شدم از دست ابلق...صبح ها با صذای جیغشون پا میشم شبها هم انقد جیغ میزنه یا میخونه برق رو خاموش میکنیم.....ظهر به بعد که میشه خوندنش میاد....بیرونشونم میارم جیغش قطع نمیشه....فقط وقتهایی که باهاش بازی میکنم جیغش قطع میشه اونم تا بازی نمیکنم میخونه یا جیغ میزنه.....بیرونم میارمش سریع میره رو پرده....پایین آوردنش مکافااااااته.....همشم باهم دعواااااا میکنن.....همششش....سر غذا سر جای نشستن....هرچی میدم بهشون یکیشون ول میکنه میره مال اونو برمیداره باهم دعوا میکنن.....چیکار کنم؟
![]()
از روی این عکس ابلقتون هم جوجست ونمیشه نظری درمورد جنسیتش داد که من اولش به همجنس بودن شک کرده بودم،اما به طور کلی، سعی کنید عادتشون بدین که شب ها روی قفس کاور بکشید و روزها زمانی که ببدار میشید روشونو باز کنید،اونطور که مشخصه هردو پرندتون الان زمان اولین پرریزیشون نزدیکه و به همین دلیل هم انقدر نسبت به قلمرو و..واکنش نشون میدن، سعی کنید بیشتر براشون سبزیجات و میوه جات بذارید و غذای گرم ندین، همینطور ظرف آبتنی هم یادتون نره،بابت جیغ های ابلق داخل قفس براش اسباب باری بذارید تا باهاشون سرگرم شه و در طول روز جز ساعات مشخص شده بیرون نیاریدش،یک هغته اگر تحمل کنید و بخاطر جیغ هاش بیرون نیاریدش بعدش دیگه عادت خواهد کرد به اون ساعت خاص و شماهم تاحدودی راحت میشید،البته بازم میگم سر و صدا کمتر میشه اما قطع نه![]()
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)