سلام
هفته پیش آب رو بردم بیرون برای تست و نتایج تستها:
شوری 25
ید = 0.03
پتاسیم = 400
نیترات = 1
فسفات = 0
PH = 8.2
KH = 9
Mg = 1350
Ca = 435
شرایط به نظرتون چطوریه؟؟؟؟؟
سلام
هفته پیش آب رو بردم بیرون برای تست و نتایج تستها:
شوری 25
ید = 0.03
پتاسیم = 400
نیترات = 1
فسفات = 0
PH = 8.2
KH = 9
Mg = 1350
Ca = 435
شرایط به نظرتون چطوریه؟؟؟؟؟
سلام
اول به متال بگیر و وسط بزار و یه ردیف ال ای دی رو کم کن ترکیبی از این نورها بد نباید باشه
اگه sps میخوای به صورت حرفه ای کار کنی الان دوتا متال رو نصب کن ولی اگه ترکیبی از از کورالهای مختلف میخوای بزاری یه متال بزار وسط و ریفهایی که شدت نور بیشتری نیاز دارن رو وسط بزار و بقیه رو اطراف
دور تا دور تانک رو به صورت طولی یه تسمه 10 سانتی 10 میل بزار و دیگه اصلا نیاز به پل نداری وقتی تسمه ها خشک شد پلها رو بکن
در کل بد نیست ولی فسفات صفر خوب نیست کورالها از فسفات هم استفاده میکنن و نباید فسفات صفر باشه و اگه راکتور فسفات داری فعلا خاموشش کن
send by tapatalk
سلام
با استفاده از یک عدد متال در وسط و 2 عدد مهتابی میشه از SPS نگهداری کرد (نه بصورت خیلی حرفه ای)
فاصله بین 2 تا پل وسط 25 سانته. مشکلی پیش نمیاره از بابت شدت نور
الان روی تانک 2 عدد مهتابی اوشن بلو جی بی ال دارم. همینا کفایت میکنه یا باید عوض بشن
برای قاب متال میخوام برم از این مدل بخرم
به نظرتون خوبه
سلام
هر متال محیطی حدود 60 در 60 رو نور مفید میرسونه و میتونی زیر متال رو کورالهایی که شدت نور زیاد لازم دارن بزاری و در این صورت کناره های تانک تاریک میمونه که میتونی از مهتابی و ال ای دی ها استفاده کنی ولی اگه میخوای یه کار خوب و درست انجام بدی دوتا متال و دوتا مهتابی اکتنیک و یه صورتی استفاده کن که نورت کامل میشه
برای یه متال به غیر از این سه تا مهتابی دوتا مهتابی سفید 10000 کلوین برای کناره ها هم باید استفاده کنی
ولی اگه این تانک من بود و اونطوری که میگی مشکل پول برق و گرما رو نداری حتما دوتا متال میزاشتم
قاب هم همین خوبه و قابهای مخصوص آب شور هم داریم که دوتا متال و چهارتا مهتابی میخوره و حدود دوملیون قیمتشونه
send by tapatalk
دوستان امروز رفتم نواب هرچی گشتم متال 150 موجود نبود فقط 250 داشتن
همه فروشنده ها میگفتن که متال دیگه منسوخ شده الان ال ای دی جاشو گرفته و مدل ZETLIGHT Aquarium LED system ZT6600a
رو معرفی میکردن
موندم چیکار کنم
سلام:
اگر لامپ و قاب متال رو همزمان میخواید تهیه کنید فروشگاه پارسی پت یه سری موارد با کیفیت داره .
فروش سیستم روشنایی آکواریوم آب شور - پت شاپ آنلاین پارسی پت
البته نور ال ای دی مزیت مصرف برق کمتر و قابلیت تنظیم و عمر طولانی تر رو داره ولی موارد چینی به نظرم یکم خریدش ریسک داره . شخصا اطلاعات زیادی از کیفیت نور زتلایت ندارم ولی اگر کیفیتش خوب باشه به نظرم میتونید از اون استفاده کنید (اگر هزینه براتون مهم نیست سیستم رادیون قابل اطمینان تر هست! )
میترسم که از این قابها بگیرم بعد از یک سال که لامپ متالش لازمه عوض بشه دوباره گیرم نیاد
برای آکواریوم من 2 عدد سیستم نور رادیون لازمه که میشه 5 میلیون
ولی سیستم نور زت لایت 2.200 قیمتشه. خیلی فرقشونه![]()
دوستان بالاخره برای پلهای تانکم چیکار کنم.
یک عدد وسط بچسبونم وقتی خشک شد او 2 تا رو بردارم
یا هم وسط لازمه و هم 2 عدد 5 سانتی کنار تانک
با توجه به همین کاری که شما می خواید انجام بدید و من به کمک اساتید تجربش رو دارم و تقریبا سایز تانک هامون برابر هست
آب تاک رو مقداری خالی کنید. یک پل وسط رو بزنید البته پایین تر از این دو تا پلی که هست. بعد از اون هر چهار طرف رو تسمه بزنید.
این مسئله خیلی ریسک بالایی داره. هرچی محکم تر کار کنید بهتره.
این تانک من هست. منم اول دوتا پل داشتم بالا. این شکلی تغییرش دادم. البته دو تا تسمه هم به صورت عرضی نصب کردم
![]()
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)