سلام دوستان
من یه چند وقتی هست یه شقایق سنگ گرفتم که دو هفته اول خوب بود ولی الام چند روزی هست درست وسطش مثل کله عموم شدهو پلیپ هاش باز نمی شه.امروز با مدی کورال حمامش دادم ولی هنوز باز نشده.به نظر شما چشه؟؟؟؟؟؟چه کنم چی کار کنم؟؟؟؟
![]()
ویرایش توسط siavash1995 : 31st August 2015 در ساعت 12:18 AM
شما 3 روز استفاده بفرمایید بد آمونیاک ، نیتریت رو تست بزنید در صورتی که صفر بودند سیکل طی شده بعد به صورت هفتگی باکتری اضافه نمایید.
دوست عزیز هر اتصالی که درش از فلزات استفاده نشده باشه در آکواریم آب شور قابل استفاده هستش سایر موارد بر می گرده به سلیقه خودتون ، متاسفانه فروشنده ها هر موردی که ازش اطلاع ندارند رو می گویند نمیشه .
سلام
من دیروز از یه فروشگاه قیمت گرفتم برای یه تانک ۲۵۰ بهم گفت حدود ۶۰۰ تا۷۰۰ هزار تومن پس چجوری دوستان برای تانک ۱۰۰ لیتری یک میلیون خرج میکنن .جریان چیه و چجوری میسازن که ماهی ها زنده میمونن و کدوم بهتره یه تانک نانو ۱۵۰ لیتری یا یه ۲۵۰ لیتری که بدم این فروشگاه ها برام درست کنن
مرسی
سلامسلام
من دیروز از یه فروشگاه قیمت گرفتم برای یه تانک ۲۵۰ بهم گفت حدود ۶۰۰ تا۷۰۰ هزار تومن پس چجوری دوستان برای تانک ۱۰۰ لیتری یک میلیون خرج میکنن .جریان چیه و چجوری میسازن که ماهی ها زنده میمونن و کدوم بهتره یه تانک نانو ۱۵۰ لیتری یا یه ۲۵۰ لیتری که بدم این فروشگاه ها برام درست کنن
مرسی
نگهداری از یه تانک نانو سخت تره چون به اگه یه مشکلی پیش بیاد مثل مرگ ماهی تاثیر شدیدتری روی پارامترهای آب میزاره و باعث مرگ و میر میشه پس یه تانک 250 لیتری بهتره
برای تانک 250 لیتری تا دو ملیون هم جا داره اگه از لوازم خوب استفاده کنی ولی با لوازم معمولی حداقل یک ملیون باید در نظر بگیری و اگه بخوای از نرم تنان و کورالها (ریف ) نگهداری کنی باید از سیستم نور متناسب برای آب شور استفاده کنی که حدود 400 تومن فقط سیستم نور متال و اکتنیک میشه ولی بخوای فقط از ماهی نگهداری کنی (فیش اونلی ) سیستم نور خاصی نمیخواد
Send by tapatalk
دوستان کدوم یکی بهتره یه تانک ۱۵۰ لیتر با لوازم عالی یا یه تانک ۲۵۰ با لوازم معمولی که قابل ارتقاع باشه ؟با ارض ۴۰ سانت برای چند تا مرجان یا شقایق کافیه یا باید تانک رو عوض کنم؟شقایق نیاز به نور شدید داره یا نور مخصوص ؟ و میشه با ال ای دی نورش رو تعمین کرد؟؟؟؟؟ مرسی که وقت گذاشتید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.