سلام
رای آرایشگر بلاخره کار خودش رو کرد و آنتن دار رو کشت؟؟؟؟؟!!!!!
عکس در آلبومم
سلام
رای آرایشگر بلاخره کار خودش رو کرد و آنتن دار رو کشت؟؟؟؟؟!!!!!
عکس در آلبومم
سلام
چرا ماسه هام این شکلی شده؟؟؟
قهوه ای شده
Sent from my iPhone using Tapatalk
ویرایش توسط mansouri71 : 14th August 2015 در ساعت 04:21 PM
روی ماسهاتون دیاتوم رشد کرده . وجود دیاتوم در شروع راه اندازی اکواریوم طبیعی هست . اما اگر بعد از مدتی از بین رفت به دلیل بالا بودن سیلیکات در درجه اول و نیترات و فسفات تانک هست. میزان جریان ناکافی و نور نامناسب هم رشد دیاتوم رو تشدید میکنه .
میتونید از گابی هایی که از شن تغذیه میکنن و یا ستاره ماسه الککن به عنوان مبارزه طبیعی هم استفاده کنید .
نکته ای دیگه هم بهش برخوردم و اون استفاده از شن نامناسب هست . گفته شده استفاده ازشن هایی با ساختار سیلیس دار به رشد دیاتوم کمک میکنه لذا از شنهای مخصوص آب شور استفاده کنید .
فقط از آب ro و نمکهای مرغوب برای اکواریوم استفاده کنید.
ویرایش توسط حسین میرنژاد : 14th August 2015 در ساعت 07:50 PM
باید تستر بخرم با شوری سنج که ببینم چجوریه اوضاعش
سیلیکات نیتراتو و فسفاتو چجوری میشه اورد پایین؟؟
فک کنم دگ واجب شده یه تاپیک واسه خودم راه بندازم،باید فردا ابعادشو اندازه بگیرم که از نورشو جریانش اصلاع پیدا کنید منا راهنمایی کنید
به جای اب ro میشه که از این اب دستگاهای خونگی استفاده کرد؟؟
سلام اسكيمر تا ٨٠٠ ليتر چه مارك خوب بگيرم
خب باید اول بدونی برای اکواریوم چند لیتری اسکیمر میخوای و اگه میخوای ریف بزنی باید اسکیمری با حداقل دو برابر لیتراژ اب داشته باشی و ...
http://www.parsipet.ir/showthread.php?t=34010
فرستاده شده از K014ِ من با Tapatalk
سلام به همه دوستان و وقت بخیر من امروز بعد 2 ماه 3 تا دونه دلقک پرکولا گرفتم اندازه 1 بند انگشت انداختم تو تانک اصلی ولی خوب اونجا جریان آب زیاده و کلا اذیت میشدن بعدش انداختم تو رف تو رف جریان آب کمه و یه موج ساز کوچیک دارم که سمت شیشه گذاشتم و موج میخوره به شیشه و اونقدری قدرت نداره الان این سه تا به سمت موج موج ساز همش شنا میکنناز سمت کف تانک به سمت بالا اونم یه گوشه تانک،می خواستم بدونم دلقک ها خاصیتشون همینه یا نه؟
سلام
احتمالا دلقکهاتون چون تازه وارد هستن یه گوشه اکواریوم میرن و این رفتار طبیعیه بعد از چند روز فعال میشن و بیشتر شنا میکنن . در ضمن مگه دلقک ها رو برای رفیجیوم تهیه کردید ؟ اگر فقط به دلیل جریان آب اونها رو داخل رف گذاشتید اینکار لازم نیست و ماهی ها داخل تانک انتقال بدید . جریان نرمال تانک برای همه ماهی ها و ریفها در حدود 20 تا 30 برابر حجم تانک باید باشه . جریان شما مگه چقدر هست که به نظرتون زیاد میاد ؟
دلقک ماهی پرکولا اگر ماهی مهاجم یا دلقکهای ناسازگار باهاش در تانک کوچک باشن منزوی میشن . ممکن هست این هم علت رفتارشون باشه
به نظرم شما کمی به اکواریوم فرصت بدید چون این مسائل در ابتدای راه اندازی پیش میاد اگر برطرف نشد به فکر درمان باشید . برای کاهش سیلیکات و فسفات هم از مدیا و راکتورهایی مثل راکتور فسفات و بایوپلیت و... میتونین استفاده کنید هم داشتن رفیجیوم یا ats و هم سیفون کردن مرتب .
از دستگاه های تصفیه آب استاندارد خونگی میتونید برای آب ro استفاده کنید
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)