به نام خدا.لطفا کمکم کنین. ممنون.
سلام.لطفا کمکم کنین.چند روزه دو تا دیسکس خریدم یکی شون خیلی خجالتی از نژاد (rose red). هم کسی میره جلوی آکواریم میره و قائم می شه دیگه واقا نمی دونم چی کار کنم غذا هم که می رم بهش بدم سریع می ره پشت ابر فیلترم قائم میشه وقتی که کرم براشون میریزم ممیاد بالا و کرم هارو با دهنش میکشه و همه رو باز می کنه ولی فکر نکنم که خودش از اون ها می خوره چون وقی از کنارشون رد میشه نمی خوره
ویرایش توسط بابک آژیده : 11th August 2015 در ساعت 07:18 PM
سلام دوست عزیزبه نام خدا.لطفا کمکم کنین. ممنون.
سلام.لطفا کمکم کنین.چند روزه دو تا دیسکس خریدم یکی شون خیلی خجالتی از نژاد (rose red). هم کسی میره جلوی آکواریم میره و قائم می شه دیگه واقا نمی دونم چی کار کنم غذا هم که می رم بهش بدم سریع می ره پشت ابر فیلترم قائم میشه وقتی که کرم براشون میریزم ممیاد بالا و کرم هارو با دهنش میکشه و همه رو باز می کنه ولی فکر نکنم که خودش از اون ها می خوره چون وقی از کنارشون رد میشه نمی خوره
لطفا یکم از شرایط تانک مثل تعداد ماهی ها دما میزان نور و ... توضیح بدید
و این که مدفوع ماهی چه جوری هست این چیزی که شما ميفرماييد عاملش هم میتونه استرس باشه هم بیماری
عکس ديسکسو هم قرار بدید اگه امکانش هست
ویرایش توسط بابک آژیده : 11th August 2015 در ساعت 07:18 PM
سلام دوستان
جنس کشتی هایی تزیینی که واسه آکواریوم استفاده میشه چی هستش چون من یه دونه ش رو دارم بعد رویه ش کنده شده سفیدی زیرش پیدا شده ،میخواستم بدونم تو آب حل نمیشه برای تانک دیسکس به مرور زمان ضرر نداره ؟
سلام:
معمولا به نام پلی استر عرضه میشه و من تا حالا مشکلی ندیدم بابت استفاده از آن ولی برخی اوقات کیفیت جالبی ندارند و بعد از مدتی رنگشان از بین رفته و روی آن جلبک زده میشه
ممنون بابک جان
دستگاه ro رو میشه مستقیم به تانک وصل کرد مثلا برای یک ساعت در روز برای کاهش نیترات و به حداقل رساندن تعویض آب؟اصلا نیترات رو کاهش میده؟
دوست عزيزي كه سوال كرده بودن ديسكهاسم ترسو هستن ؟
دليل اصلي اون تعداد كم اونها هست نه بيماري و چيز ديگه
ویرایش توسط artor : 16th August 2015 در ساعت 04:09 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.