سلام
برای استفاده از آب ro شش مرحله آب رو بعد از ممبران( فیلتر 4ام ) بگیرم یا کربن اکتیو( فیلتر 5ام) ؟
ممنون
سلام
برای استفاده از آب ro شش مرحله آب رو بعد از ممبران( فیلتر 4ام ) بگیرم یا کربن اکتیو( فیلتر 5ام) ؟
ممنون
سلام
منقصد فروش یه اکواریوم ابشور کامل باهمه سیستم هاش رو دارم وقصد دارم تا تو این سایت برا علاقه مندان بزارم تا بیان ببینن اما نمیدونم کجا بزارمش برا فروش ،لطفا منو راهنمایی کنید
تو این قسمت
خرید و فروش آبزیان آب شور و متعلقات
با عرض سلام خدمت دوستان محترم
برای آکواریومی که سیکل آن طی شده است و دو سالی از عمر آن می گذرد آیا نیازی به تهیه تستر نیتریت می باشد یا خیر؟ تا آنجا که اطلاع دارم نیتریت جهت تشکیل به مواد اولیه یعنی آمونیاک نیاز دارد و محصول نهایی آن نیترات می باشد پس در صورت نرمال بودن این دو پارامتر یعنی آمونیاک (مواد اولیه) و نیترات (محصول نهایی)، میزان نیتریت هم باید نرمال باشد. آیا این امکان وجود دارد که با وجود نرمال بودن آمونیاک و نیترات میزان نیتریت افزایش پیدا کند؟
با تشکر
سلام دوستان یکی از دوستان هفته آینده داره از کانادا میاد بهش گفتم از آمازون این پک تست رو برام بخره نظرتون چیه ؟
تست آمونیاک - PH - نیرات و نیتریت رو داره
قیمتش هم حدود 32 کانادا هست قیمت کانا امروز 2606 تومن بود میشه تقریبا 90 هزار تومن
می ارزه ؟
ممنون از شما
سلام دوستان نظرتون درباره موج ساز Jebao RW-8 که تو سایت هست چیه من آکواریومم تو مایه های 300 لیتر هست آیا یه دونه از این مدل واسه آکواریم من که هم ریف دارم و هم ماهی کفایت میکنه خودش گفته واسه 700 تا 8000 لیتره یا مدلهای دیگشو بگیرم که تا 12000 لیتره و یا دو تا بزارم الان دو تا سوبو 3000 دارم یکیش صدا میده میخوام یه جنس بهتر بگیرم
دوست عزیز ازلحاظ ارزش که یک سوم قیمت بازار هست بگید یه کارتون بیاره اینجا سه برابر میفروشن,
ولی بنظر من شما بهتره تستهای جدا بگیرید چون همونجور که دوست عزیزمون تو پست قبل توضیح دادن تست امونیاک ونیتریت بجز اول راه اندازی ,دیگه کاربرد چندانی نداره وبجاش تستهای فسفات وkhبگیرید البته اگه میخواید ریف نگه داریدتستهای دیگه مثل کلسیم ومنیزیم وحتی ید ,استرانسیم و...هم بگیرید خوبه .چون اینجور که میگید اینها هر کدوم ده بیشتر نباید باشه.
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)