سلام دوست عزیز
تا قبل از 2 ماهگی شستن طوطی به هیچ عنوان توصیه نمیشه
اجازه بدید تا سنش کمی بیشتر بشه...الان احتمال سرما خوردنش زیاده
سلام دوست عزیز
تا قبل از 2 ماهگی شستن طوطی به هیچ عنوان توصیه نمیشه
اجازه بدید تا سنش کمی بیشتر بشه...الان احتمال سرما خوردنش زیاده
ممنون از محبتتون...پس الان که خودش پر و بالشو تمیز میکنه کافیه؟
سلام
همانطور که آقای آژیده گفتند نباید جوجه طوطی را بشویی ... حالا حالا هم طول میکشه تا وقتش برسه ... حتی اگر بو میده و کثیف هست اشکال نداره ... باید صبر کنی تا حسابی از آب و گل دربیاد الان در سن بسیار حساسی است ... راستی اگر می تونی یه عکس از این وودی بذار ببینیم دلمون آب شد :smile (264):
سلام.من یه چندروزی نبودم.......اومدم بگمwoodyجون چه کارایی یاد گرفته.....
دو روزه که صدا میکنه....وقتی صداش میکنم...بهش میگم عزیزم سر و صدا میکنه....خیلی رشدش سریعه....فقط پرهای زیر بالش در نیومده....حتی خط دور گردنش هم خیلی کمرنگه و پیداست....براش یه نردبان خریدم که باهاش بازی میکنه......سه روزه که بهش سیب و توت فرنگی هم میدم...البته سرلاک هم میدم ولی کمتر....حالش خیلی خوبه و خیلی باهوش و زرنگه..............وقتی میرم بیرون تو ماشین تمام مدت رو فرمون میشینه با اینکه کوچولو هست ولی خیلی خوب تعادلش رو حفظ میکنه...........
می خواستم بدونم که این نوع طوطی ها معمولا تا چند سال عمر میکنن
سلام ارشیا جان...من تو یه مطلب خوندم که طوطی های ملنگو اگه تو محیط مناسبی زندگی کنن و بهشون خوب رسیدگی بشه سی و پنج تا چهل سال عمر میکنن.......حالا نمی دونم درسته یا نه؟
راستی طوطیت ملنگو هستش یا کاسکو؟....
چه جالب من یه خاکستری دیگه دارم اسمش woody هست خدا برات حفظش کنه هواشو داشته باش فقط بدون که تا 4-5 ماه همینطوری هواشو داشته باش خیلی حساسه
غذا بهش چه سرلاکی میدی ؟
کدوم طوطی ها؟
خاکستری در بدترین شرایط 30 رو شاخشه و در بهترین شرایط یه عمر
ملنگو هم در بد ترین شرایط 15 تا 20 سال در بهترین شرایط 30 -40 سال ضمنا بهترین شرایط همینیه که طوطی های ما درش قرار گرفتن چون ما تغذیه ی درست برا طوطی هامون در نظر میگیریم- عاشقشونیم -بسیار با حوصله هستیم-و خیلی نگرانشون هستیم همین دوستان توی سایت سوالاشون رو ببینید حتی مدفوع پرنده ی خودشون هم چک میکنند پس اگر بیماری ویروسی نگیرن یه عمر پیشمون هستن
gray_parrot سلام...من بهش سرلاک گندم و میوه با شیر میدم............
سلام و با تشکر از shikra عزیز .
روشی که برای میوه دادن به طوطی بهم یاد دادید جواب داد . الان هم سیب میخوره ، هم خیار و هویج و کیوی و هندوانه و خلاصه تقریبا هرچی صبح براش میزارم تا عصر یکم تبرک میکنه .
عصر هم میارمش بیرون . میره روی قفس . تخمه میزام روی دست چپم و دست راستم را بین اون و قفس قرار میدم . یک پاش را میزاره روی دست راستم و دراز میشه تخمه ها رو بر میداره . خیلی قشنگه .:smile (144):
فقط نمیدونم من زیادی حساس شدم . تازگی ها چشم چپش را زیادی میبنده . مثلا وقتی داره تخمه میشکنه چشم چپش را میبنده و یا حتی در حالت عادی که روی چوب ایستاده چشم چپش را زیاد میبنده . چشم راستش بازه . فکر کنم قبلا اینطوری نبود . اگه بود من متوجه میشدم . می دونید این چه رسمیه ؟؟؟
بعد میخواستم بدونم برای اهلی شدن کاملش همینطور ادامه بدم خوبه ؟ یا باید کار خاص دیگه ای انجام بدم . منظورم اینه که با گذشت زمان بهم عادت میکنه ؟ مثلا بعد از چند ماه دیگه وحشی بازی را کنار میذاره ؟
اسم ملنگو خوشگل من سالار هست .
طوطیه منم چشم چپشو هی می بنده.:smile (129):...فکر کنم طبیعیه.....نکنه اعتصاب کردن طوطیا..؟![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)