با توجه به اینکه اینجا بخش مربوط به دیسکسه نه سیکل ازت بهتر بود در این بخش سوال میکردید :
http://www.parsipet.ir/thread70-29.html
طبیعیست ... برای کاهش نیتریت به زمان بیشتری نیاز دارید. در وحله اول آمونیاک باید کاهش پیدا کنه که ، کاهی کاهش آمونیاک با افزایش نسبیه نیتریت همراهه . البته نه همیشه ولی پیش میاد و بستگی به ظرفیت سیستم بیولوژیک شما، نوع اکوسیستم، تعداد ماهی ها و غذای مصرفی داره. در مجموع اینا فقط تسریع کننده هستند و نمیتونن سیکل واقعی و کامل رو در چند روز برقرار کنند. اگر سوالی دارید ادامه بحث رو در تاپیک فوق پیگیری کنید
موفق باشید
ویرایش توسط بابک آژیده : 24th June 2015 در ساعت 10:49 AM
ببخشید چون ماهیهام دیسکس بودن اینجا پرسیدم
Sent from my SM-T805 using Tapatalk
سوال اصلیم این بود که این چیزا کرک مانند چین زده تو تانکم.....اگه باکتریهای از بین برنده نیتریت هستند که جمشون کنم برا آینده نگرشون دارم...
این تانک و یه دو سالی میشه دارم و مشکلی هم نداشتم تا اینکه برا کنترل جلبکا از ضد جلبک استفاده کردم فکر کنم اون سیکل تانکم و بهم زده باشه.....
درسته که ماهی ها دیسکس هستند ولی سوال شما مربوط به سیکل ازت و تسریع کننده سیکل JBL Denitrol هست. پس تو همون تاپیک باید مطرح بشه نه تاپیک سوال و جواب عمومی دیسکس
موفق باشید
سلام دوستان عزیز و اساتید محترم
حدود 3ماهی هست که 4 عدد دیسکس حدود 4 تا 5 اینچی دارم،میخوام 4 عدد دیگه اضافه کنم ،سوالی که دارم اینکه که برای دوره قرنطینه باید چه کارهایی رو انجام بدم؟یکی از دوستان میگفت از مترونیدازول،داکسی سایکلین و آکریفلاوین استفاده کنم برای مدت یک ماه،آیا واقعا نیاز به استفاده ازین داروها هست؟علیرغم اینکه دیسکسایی که میخوام بخرم خونگی و غذا خورن آیا نیازه؟خوشحال میشم برام توضیح بدید چه اقداماتی جزء لاینفک قرنطینست؟
سلام :سلام دوستان عزیز و اساتید محترم
حدود 3ماهی هست که 4 عدد دیسکس حدود 4 تا 5 اینچی دارم،میخوام 4 عدد دیگه اضافه کنم ،سوالی که دارم اینکه که برای دوره قرنطینه باید چه کارهایی رو انجام بدم؟یکی از دوستان میگفت از مترونیدازول،داکسی سایکلین و آکریفلاوین استفاده کنم برای مدت یک ماه،آیا واقعا نیاز به استفاده ازین داروها هست؟علیرغم اینکه دیسکسایی که میخوام بخرم خونگی و غذا خورن آیا نیازه؟خوشحال میشم برام توضیح بدید چه اقداماتی جزء لاینفک قرنطینست؟
از لحاظ اصولی حدودا باید ماهیان جدید یک ماه قرنطینه شوند ولی تا موقعی که علائمی از بیماری مشاهده نشود نیازی به استفاده از دارو نیست
ویرایش توسط B@B@K : 29th June 2015 در ساعت 01:02 AM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.