سلاااااام متوجهه منظورتون نشدم غذا تو ظرفش گذاشتم که اما فقط میوه![]()
سلاااااام متوجهه منظورتون نشدم غذا تو ظرفش گذاشتم که اما فقط میوه![]()
سلام
من به عروس هام امروز ترکیب ارزن و کتان + تخمه سیاه ریز دادم و همچنین اسفناج با جعفری
سلام شبا براش میوه و غذاهای فاسد شدنی نذارید . میتونید مخلوط دونه های مختلف رو تهیه کنید 2 3 قاشق بذارید براشاگه اشکال نداره غذای 24 ساعت گذشتشو میگم
کنجد پسر خوشگلم صبح برای سحری یه تیکه سیب با یه تیکه کوچیک پرتغال گذاشتم به مدت یه ساعت بعد برش داشتم که چراغو ببندم بخوابه
ساعت 7 صبح سیب پرتغال هندونه با هستش یه دونه البالو بدون هسته
ساعت 5 بعد از ظهر دو قاشق پر ماش ابپز ( من موفق شدم به کنجد یاد بدم که باید حبوبات بخورههههههه)
ساعت 8 تخمه همراه بازی کردن خودم دونه دونه تا جایی که دیگه مینداخت بهش دادم
اخر شبم ساعت 12 اینا چند تیکه سیب که میزارم تا صبح بمونه توی قفسش ( میدونم خیلی دیر میخوابه تقصیره منه اما چیکار کنم روشو بزارم بپر بپر میکنه )
گاهی از روزا بهش عصرونه بسکوییت دیجستیو هم میدم بخوره
سلام. جعفری و اسفناج جز سبزیجاتی هستن اسید اگزالیک بالایی دارن ، این غذاها نباید تو یه روز باهم مصرف بشه یا با غذاهایی میشه مصرفشون کرد که اسید اگزالیک کمتری دارن
باسلام کاسکوی من نژاد تمینه است وخیلی لاغر وبدغذا میباشد ووزن ان 70گرم است وتخمه وپسته وبادام وانواع مغز وعسل ومیوه وحبوبات میدهم ولی او نمیخورد وعلاقه ی زیادی به استخوان داردوتقریبا هروز مقدار کمی استخوان میخورد برای درمان لاغری او باید چه کارکنم؟
باسلام کاسکوی من نژاد تمینه است وخیلی لاغر وبدغذا میباشد ووزن ان 70گرم است وتخمه وپسته وبادام وانواع مغز وعسل ومیوه وحبوبات میدهم ولی او نمیخورد وعلاقه ی زیادی به استخوان داردوتقریبا هروز مقدار کمی استخوان میخورد برای درمان لاغری او باید چه کارکنم؟
سلام . طوطی شما 70 گرمه ؟؟ حتما اشتباه کردید تو وزن کردن طوطی ، چون وزن نرمال تیمنه 300 تا 360 هست طوطی شما 70 گرم داشته باشه یعنی خیلی اوضاعش وخیمه و حتما باید به دامپزشک مراجعه کنید .
استخوان سینش تیغه کرده ؟ یه عکس ازش بذارید ..
یعنی در طول روز هیچ غذایی نمیخوره یا کم میخوره ؟ جز استخوون چه غذای دیگه ای دوست داره ؟
سلام
به عروس حبوبات چی باید بدم؟
با یلام طوطی من دویست وهفتاد گرمه در پست قبلی دوی ان از قلم افتاده بود طوطی من دو سال ونیم سن داره و به غیر استخوان به چای وپولکی علاقه ی زیادی داره و جثه ی ان از طوطی های هم نژادش که دیدم کمتره ودر طول روز اگر استخوان نباشه تقریبا یکی دوتا پسته ومقدار بسیار کمی تخمه میخوره ولب به میوه ها غیر از اب انگور وهندوانه نمیزنه.دامپزشک طوطی من یک سری مکمل غذایی و ویتامین برای چاق کردنش پیشنهاد کرده ولی من از دادن اینجور چیزها به طوطیم امتناع کرده ام چون مواد تشکیل دهندش چندان مناسب نبوده ودرطول روز بیرون از قفس به سر میبره و همش توی کابینت های اشپزخونه میپره و بیرون اوردنش خیلی سخته ولی وقتی پیش یک کاسکوی دیگه باشه وببینه اون داره غذا میخوره شروع میکنه به خوردن غذا در این زمینه وجود اینه موثر نبود باتشکر از جواب شما خواهش میکنم کمکم کنید
ببخشید چه جوری میتونم براتون عکسش را بذارم؟!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.