سلام
مدتی است که هر روز پیام هایی با نام "به روز رسانی" از طریق سایت به جیمیل من ارسال میشه ( مدتی است این طور شده و قبلا به این شکل نبود) ، ایا ایرادی وجود داره و میشه این ایمیل ها را کنسل کرد که فرستاده نشه؟
با تشکر
سلام
مدتی است که هر روز پیام هایی با نام "به روز رسانی" از طریق سایت به جیمیل من ارسال میشه ( مدتی است این طور شده و قبلا به این شکل نبود) ، ایا ایرادی وجود داره و میشه این ایمیل ها را کنسل کرد که فرستاده نشه؟
با تشکر
شما اشتراک در تاپیک گزارش بیماری های ماهیان آکواریومی و ارائه راهکار های درمان(قسمت دوم) رو فعال کردین
برید تو کنترل پنلتون
از قسمت اشتراک های من ، ستون سمت راست
روی پوشه اشتراک ها کلیک کنید
تیک موضوعی که سمت چپ هست فعال کنید
از قسمت های موضوع های انتخاب شده ، حذف اشتراک رو انتخاب کنید و روی برو کلیک کنید
اگه باز مشکلی بود پسوردتون رو از طریق پیام خصوصی برام بفرستید تا من درستش کنم براتون
ممنون از راهنمایی و توضیح تون.
الان طبق توضیحات تون اشتراک ها را حذف کردم.
ولی من تو هیچ تاپیکی اشتراک را فعال نکرده ام و قبلا هم این ایمیل ها ارسال نمیشد و مدتی است بدون این که در تاپیکی اشتراک را فعال کرده باشم این میل ها ارسال میشه !!!! ( وگرنه قبلا هم باید میل ها ارسال میشد)
الان که دقت کردم تو هر تاپیکی که پستی زده ام ، به قسمت اشتراک شده در کنترل پنلم اضافه شده!!!! حتی همین تاپیک که تازه پست زده ام هم جزو اشتراک شده ها قرار گرفته!!!!
ببخشید فکر کنم متوجه شدم ایراد از کجا بود. در این قسمت " ویرایش تنظیمات شخصی" ( در عکس زیر) اشتراک موضوعات را روی " خبرنامه روزانه بوسیله ایمیل" بود که الان گذاشتم روی " مشترک نمیشوم" . امیدوارم ایراد از همین جا بوده باشه.
با تشکر
![]()
ویرایش توسط SAE!D : 7th May 2015 در ساعت 02:23 PM
سلام.
تو تاپیک فایتر یه عکس آپلود کردم سایت عکسو چرخونده.مسئولین رسیدگی کنن لطفا.
ویرایش توسط Delafonte : 5th June 2015 در ساعت 08:11 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)