آقا بابک درباره پروبیوتیک و استفاده از کپسول ویتامین مینرال انسانی راهنمایی کنید
دوستان سلام
امروز توی یکی از تانکام یه موجودات خیلی ریز اندازه تخم ارتمیاکه فکر میکنم گرد وسبز باشن دیدم اول فکر کردم اشتباهی غذای بچه ماهی ریختم توی این اک ,بعد که یه مقدار از اب را ریختم توی ظرف سفید دیدم حرکت میکنند,کسی میدونه اینها چی هستند وچگونه به وجود امدند وراه مقابله باهاشون چیه
اک حدود ٢۵٠لیتر هست فیلتر سطلی وتاپ فیلتر هم داره,هر روز ۶٠%اب سیفون میشه,کف اک هیچی نیست,٢٠عدد دیسکس مولد ,که حدود سه ماه یه جاشون کردم
الان فیلتر سطلی را کلا برداشتم وابرهای تاپ فیلتر را هم شستم ,اب را هم١٠٠%عوض کردم
سلام
نتیجه نگرفتن شما دلیل بر کم اهمیت بودن استفاده از این مواد نیست،چه انتظاری از مصرف این مواد دارید؟!شما از 3 -4 سالگی تا چهل سالگی اگر شیر نخوری ممکنه هیج مشکلی واست پیش نیاد اما یک دفعه میبینی دچار پوکی استخوان شدی و بقیه ماجراها ... .
استفاده از ویتامین ها مینرال ها و ... هم تقریبا همین عملکرد رو دارند.
سلام
من یک جفت ديسکس دارم که علائمی مثل رقص و قلمرو طلبی رو دارن اما بعد از ۳ ماه تخم ریزی نکردن ...
تو انجمن خوندم که ممکن هست هنوز بالغ نشدن و به صورت ناقص جفت گیری کردن
یه بارم جناب Romans. فرمودن که ممکن هست تا ۶ ماه بعد جفت گیری تخم ریزی نکنن
اما من ۲ تا مشکل دارم با این جفت
۱-ماده خوب غذا نمیخوره و ميترسه ازم و رنگش تيرس مشکلی براش پیش نمیاد؟
همیشه هم بالا یه تخته سنگ با نر شنا میکنن
۲- درگیر میشن با ماهيا دیگه و ایجاد تشنج میکنن
به نظرت ون چيکارشون کنم ؟
با تشکر
ویرایش توسط OuTlaW : 2nd June 2015 در ساعت 07:02 PM
کپسول مولتی ویتامین مینرال انسانی به هیچ وجه برای دیسکس توصیه نمیشه....نوع مخصوص ماهی رو از نواب بگیرید! بعضی از فروشندگان اصرار دارند برای اینکه خودشون رو خیلی متفاوت یا حتی با سواد!!! نشون بدن چنین توصیه های عجیب غریبی میکنن. پروبیوتیک هم به همین صورت....از محصولات معتبر مثل اوشن نیوتریشن و هیکاری و ....استفاده کنید
شما چه انتظاری از مصرف این موارد دارید آقا محسن؟ دیسکسی که تو غذاییش فقط میگو و اسپکتروم و هیکاری باشه یه دفعه پوکی استخوان میگیره و بقیه ماجرا ولی دیسکسی که پروبیوتیک تقلبی ریورتون که تو ایران داره تولید میشه و اصلا چنین برندی هم رو کره زمین وجود نداره یا پروبیوتیک انسانی رو مصرف میکنه ۱۰ سال بدون پوکی استخوان! و سایر مشکلات زندگی میکنه درسته؟ اصلا کی تاثیرش رو بر دیسکس اثبات کرده؟
\
به نظر شما JBL ، اوشن نیوتریشن ، اسپکتروم ، هیکاری ، تترا و ... نفهمیدن یا بلد نبودن یا اشتباه کردن ولی اون آدم بی سوادی که برای اولین بار مولتی ویتامین مینرال و پروبیوتیک انسانی و بعد از اون ریورتون تقلبی رو به بقیه توصیه کرد میدونست؟!
گفتنی ها رو در مورد ایشان گفتم قبلا :
http://www.parsipet.ir/thread31759.html
ویرایش توسط بابک آژیده : 3rd June 2015 در ساعت 05:06 PM
سلام بر دوستان و اساتيد محترم. اول اينكه نميدونستم بايد اين سوال رو كجا مطرح ميكردم. بعد اينكه دوتا از ديسكساي من واسه يه لحظه باله هاشون سيخ ميشه حالت تهاجمي ميگيرن و با سرعت تمام تو آكواريوم ميچرخن و بعد آروم ميشن آيا دليل خاصي داره؟؟ لطفا راهنمايي كنيد
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)