بهتره از هم جداشون کنین، ممکنه درگیری بوجود بیاد بینشون. چون جفت داره احتمالش خیلی کم هست که با ماده جدید جفت بشه
بهتره از هم جداشون کنین، ممکنه درگیری بوجود بیاد بینشون. چون جفت داره احتمالش خیلی کم هست که با ماده جدید جفت بشه
عروس هلندی من خیلی لاغر و ریزه الان هم تقریباً سه چهار ماهشه وقتی که انگار تقریباً دوماهش بود خریدمش و بهش تخم مرغ میدادم تا بعد که بهش تخمه و کتون و ارزن هم دادم و الان هم گاهی وقت ها تخم مرغ بهش میدم ولی فکرکنم خدایی نکرده رشدش بد بوده
بعضی وقت ها بهش کوشه هم میدم
چیا دیگه بهش بدم تا این اوضاع خوب بشه آیا باز هم رشد میکنه یا همینطور میمونه
اینم عکسش
از کجا میدونید ضعیفه و جسش کوچیک؟
عروس هلندی من خیلی لاغر و ریزه الان هم تقریباً سه چهار ماهشه وقتی که انگار تقریباً دوماهش بود خریدمش و بهش تخم مرغ میدادم تا بعد که بهش تخمه و کتون و ارزن هم دادم و الان هم گاهی وقت ها تخم مرغ بهش میدم ولی فکرکنم خدایی نکرده رشدش بد بوده
بعضی وقت ها بهش کوشه هم میدم
چیا دیگه بهش بدم تا این اوضاع خوب بشه آیا باز هم رشد میکنه یا همینطور میمونه
اینم عکسش
اگه اطراف استخوان سینش گوشت نداشته باشه ضعیفه
تو قسمت مقالات بگردید و غذاهای مجاز رو پیدا کنید میتونید از همش استفده کنید
تاپیک زیر و بخونید
http://www.parsipet.ir/thread26430.html#post175162
با مطالعه های زیاد تو اینترنت بالاخره کشف کردم ک 90 درصد طوطیام نر و ماده هستن
طوطی نر من وقتی دستمو میبرم تو قفس برای تعویض دونه یا تمیز کردن لونه کمی حالت تهاجمی میگیره و اروم دستمو گاز میگیره ولی چون میترسه زود عقب نشینی میکنه(کمی اهلی هست ب طوری ک میگیرمش اروم گاز میگیره ولی زیاد نگهش دارم کمکم محکم میکنه)
درکل احتمال داره این حالت دفاعی واسه سن بلوغ باشه یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
ویرایش توسط meraj65 : 31st May 2015 در ساعت 03:20 PM
سلام خیر ربطی به بلوغش نداره واین یک رفتار کاملا طبیعی هست که حتی جوجه ی تازه دونخوری که زیر پدر ومادر بزرگ شده باشه هم از خودش نشون میدهبا مطالعه های زیاد تو اینترنت بالاخره کشف کردم ک 90 درصد طوطیام نر و ماده هستن
طوطی نر من وقتی دستمو میبرم تو قفس برای تعویض دونه یا تمیز کردن لونه کمی حالت تهاجمی میگیره و اروم دستمو گاز میگیره ولی چون میترسه زود عقب نشینی میکنه(کمی اهلی هست ب طوری ک میگیرمش اروم گاز میگیره ولی زیاد نگهش دارم کمکم محکم میکنه)
درکل احتمال داره این حالت دفاعی واسه سن بلوغ باشه یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام . میخوام یه جفت عروس هلندی بخرم اما نمی دونم چه عروس هلندی بر دارم که هم جوون باشه و هم سرحال و مهم تر از این سالم باشه . میشه راهنماییم کنید؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.