سلام خسته نباشید خز خز کردن تو نفس کشیدن از چیه؟؟؟
سلام وقت بخیر
من یه جوجه ملنگو خردیم ، البته یه جوجه انتخاب کردم قرار بود برام بزرگ کنه همون پرنده فروش تا کمی بزرگ تر شه اخه تجربه بدی داشتم
بعد که رفتم پرنده فروشی بیمار بود ابریزش داشت اما من دوستش داشتم پس اوردم خونه و تصمیم گرفتم خوبش کنم
میدونم عاقلانه نیست لطفا سرزنشم نکنید
خب الان جوجومو دارم برای اینکه خوب شه دارو براش شرو کردم انتی بیوتیک
با اینکه سه وعده بیشتر بش ندادم خیلی بهتره نسب به دیشب که اوردمش
پراش در اومده اولش کسل بود الان کلی شیطونه که فضولیاش ادمو میترسونه از دیوار قفس میره بالا و بعد میپره پایین دوباره میره بالا
باهاش حرف میزنم نگام میکنه بعد جیغ میزنهخیلی دوستش دارم
اما متاسفانه از دستم اصلا غذا نمیخوره و یکم با زور بش غذا میدم عدسه میکنه خیلی نفسشم بنده با دهن تنفس میکنه
میخوام هرجوری شده خوبش کنم سرلاکشو با اب پرتغال مخلوط میکنم اشکال نداره؟
کی دونه خور میشه اخه پر داره کاملا
اینم اقا میشکای منفوضول خودم خدا رو شکر خیلی خوب داره میشه بهش اب میوه طبیعی میدم
فقط مشکلم اینه که غذا رو نمیخوره میزاریش زمین به همچی نوک میزنه ها برگو قیچی میکنه اما غذا رو نه سیب رنده شده گذاشتم با دو تا دونه تخمه اما نخورد میدونم چینه دونشم خالیه خالیه بهش سرلاک بدم ؟
بعدم خیلی تکون میخوره تو قفس نوکش زخم میشه کلشو لای میله قفس میکنه این قفس موقتشه اخه قرار نبود توی قفس بزارمش فعلا
لطفا کمکم کنید هیچی نمیخوره غذا نمیتونم بش بدم میترسم چیزیش بشهبا سورنگ غذا نمیخوره
تخمه براش ریز کردم برمیداره میجوره پرتش میکنه
فک کنم چون گلوش درد میکنه نمیخوره
چرا هیچ دامپزشکی روز تعطیل باز نیستبیرون میارمش میپره
سلام
چرا فکر میکنید گلوش درد میکنه؟ چیزی شده؟علائم بیماری داره؟
مقاله ای که لینکش توی امضام هست بخش دونخور کردن جوجه رو بخونید. براش سیب رنده شده . هویج آبپز له شده و تخمه پودر شده بگذارید یا سرلاکش رو بصورت غلیض درست کنید با قاشق بگیرید جلوش ببینید میخوره؟
جوجتون اونقدری بزرگ شده که تو قفس بگذاریدش
تو باغچه گذاشتینش؟
وای نه توی باغچه نه گربه میخوردش بردمش بازی کنه اخه تو قفسش به صورت مداوم افتاب بالانس میزنه میترسم نوکش زخم شه گناه داره
سیب رنده کرده گذاشتم دو ساعت دو ساعت عوض کردم که گنده نشه
تخمه خورد شده گذاشتم کاهو گذاشتم موز له شدم گذاشتم اما فقط به تخمه و کاهو نوک میزنه تو دهنش میجوه میندازه قورتش نمیده سرلاکم ابا اجدادمو میاره جولوم تا بخوره با ورتون نمیشه من روزی دو بار میبرمش پرنده فروشی تا بهش غذا بدن دلشو ندارم اون لوله رو بکنم تو معدش
الان دامپزشکی پیدا کردم ببرم ببینم چی میشه
اره حس میکنم گلوش درد میکنه مثل خودمون هست که گلو درد داریم غذا نمیخوریم یا اب بد مزه میشه توی دهن اونجوریه
دهنشو باز میکنه که از طریق دهن تنفس کنه
یه سوال دیگه بنظر شما حدود چند ماهس ؟؟![]()
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)