دوست عزیز اگه سنگ داخل اک هست شما باید مشکل را بر طرف کنیدوقتی مشکل بر طرف بشه خودش کم کم میره ولی اگه مشکل را برطرف نکنید هر کار سنگ هم بکنید باز موقعی که بزارید داخل اک سیانو میزنه
اگه لایوراک جدیدی هست برس بزنید وبزارید داخل اک
علت رو پیدا کردم
فکر کنم از نورم هست
حالا با توجه به این مورد فکر نمیکنم با درست کردن نور این رنگ سیاهی که لایوراک ها گرفتن از بین بره ...یعنی به فکرم زده لایوراک جدید به جای اینا بگیرم
تیم نظافت چی که یه دونه بای کالر دارم یه میگو
توتیا دوستان گرفته بودن گویا نتیجه نداده بود
سلام اقا میثم
اگه میخوای سفید کنی برای تانک جدید استفاده کنی اونو تو سرکه و اسید قرار میدن
این روش برای دد راک استفاه میشه قبل قرار دادن اون تو تانک تا بعد ها تو اب امونیاک و فسفات ازاد نکنه
muriatic acid
سلام دوستان، آیا مرجان دیسکی پلیپ بلند گزینه مناسبی برای قسمت پر جریانه آکه؟ اگه نه چه پیشنهادی دارید
(البته نمی دونم سوالم رو قسمت درستی پرسیدم یا نه)
این مرجان به جریان متوسط نیاز داره
اکثر ال پی اس ها جریان کم تا متوسط رو تحمل میکنند
برای قسمت پر جریان میشه از خانواده گورگانیا استفاده کرد
سلام تستر سرا بود.دوست عزیز به پارسی پت خوش امدید واز اینکه شما هم به جمع ما اضافه شدید خوشحالم,وامیدوارم بتونیم با کمک هم اکهای همیشه زیبایی داشته باشیم
چندتا سوال
تستی که استفاده کردید چه مارکی بود
برای بالا بردن امونیاک اب از چی استفاده کردید
سنگها را قبل ار گذاشتن به اک چیکارهاش کردید
دلیل استفاده هر روز از محلول کرولاین این هم در شروع راه اندازی چی هست
برای طی شدن سیکل احتیاجی به نور نیست
براي بالا بردن آمونياك آب چيزي به آب آكواريوم اضافه نكردم.
سنگها را قبل از گذاشتن تو آكواريوم نيم ساعت جوشوندم.
نمي دونستم كه در شروع راه اندازي نبايد از محلول كرولاين استفاده كرد. بنابراين استفاده از محلول كرولاين را قطع كردم.
اقا من به خاطر تلفاتی که توی این یه سال را اندازی اکواریوم داشتم اکواریوم خالی از ماهی کردم که شرایطش رو خوب کنم و الان یه هفتست خالی هستش
سوالی که از دوستان دارم اینه که بعد یه ماه دو سیفون قوی بزنم و بعد کمکم ماهی اضافه کنم یا اینکه راه سختر کل اک رو خای کنم و دوباره از نو را بندازم
اگه بعد از دوسال داره این اتفاق میافتد پس به احتمال زیاد یا نور اک شما از زمان تعویضش گذشته وخاصیت خودش را از دست داده ویا اینکه نیترات وفسفات بر اثر دلایلی مثل مرور زمان یا مردن ابزی یا نیترات گیر وفسفات گیر خاصیت خودشون را از دست دادن و....
شما اول یه تست از اب بزنید ببینید نتایج چجوری هست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.