ساعت ۵ صبح بهش نخودچی با یک قطره سرکه دادم..ولی تا الان بخش زیادی ازش توی چیندونش باقی مونده.
سرلاک میوه ای هم دادم ازش استقبال نکرد.
حالا نشستم ارزن رو کوبیدم و پوست هاشو کامل جدا کردم و میخوام پودر ارزن رو با یک قطره سرکه بعد از خالی شدن چیندونش بهش بدم.نظر شما چیه؟
Sent from my GT-I9506
درود بر شما و خسته نباشيد،ساعت ۵ صبح بهش نخودچی با یک قطره سرکه دادم..ولی تا الان بخش زیادی ازش توی چیندونش باقی مونده.
سرلاک میوه ای هم دادم ازش استقبال نکرد.
حالا نشستم ارزن رو کوبیدم و پوست هاشو کامل جدا کردم و میخوام پودر ارزن رو با یک قطره سرکه بعد از خالی شدن چیندونش بهش بدم.نظر شما چیه؟
Sent from my GT-I9506
دوست عزيز، الان مشكل هضم وجود داره، يه مقدار كيوى نرم و شُل ، له كن با دوقطره سركه سيب ، با سرنگ بريز تو چينه دونش، مجموعه كيوى و سركه هر چى تو چينه دون هست رو ميتركونه.
انجامش بده چند ساعت ديگه رد ميشه.
موفق باشى
ارسال با موبايل
این کارو کردم ولی از سرنگ نخورد . با قاشق بهش دادم.
امیدوارم حالش مشکل هضم شدنش خوب بشه
Sent from my GT-I9506
بعد از دادن سرکه حالش بهتر که نشد هیچ؛ بدتر هم شد و الان داره نفسای اخرش رو میکشه ....
کیوی نرم شده با یک قطره سرکه دادم بهش البته با سرنگ نخورد و نمیذاشت بهش بدم ولی با قاشق خورد....
الان امکان عکس گذاشتن ندارم.فقط میتونم بگم اشتباه کردم سرلاک میوه بهش دادم.تا وقتی ارد نخودچی میدادم بهش حالش خوب بود و سرحال بود
حالا عيب نداره ،تلاشتو كردى، احتمال زياد كيويه سريع هضمش ميكنه.
ارسال با موبايل
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 128 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 128 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.