سلام دوستان
یه سوال داشتم.
عروس ماده من پرش گیر کرد به قفس و شکست و الان داره دوباره از اول در میاره و جوونه های پر زده بیرون.
نرش خیلی مسته حتی خود ماده هم شب ها باهم تو لونه میخوابند صبح ها هم بیبشتر نر ولی ماده هم میخوابه.
خواستم بدونم با این وضعیت که داره پر در میاره تخم گذاری هم میکنند ؟؟
یا لونه را بردارم؟؟
با تشکر
خیلی ممنون که سریع جواب میدید.
من از کجا میتونم بدونم که جفت گیری کردند. این که شب ها با هم تو لونه میخوابند نشونه های خوبیه؟
عروس های من قفسشون طبقه پایینمون هست جوری که من هرروز دو بار میرم و براشون غذا میذارم و دیگه سر نمیزنم.
با این که پرای بالهاش کنده شده جفت گیری میکنند.
ممنون
سلام دوستان باتشکر از دوستانی که راهنمایی کردن و جواب پی امها و پستها رو دادن
من جوجه ای که گرفتم از یک پاسیو 7 الی 8 متری بزرگ که توش دوجفت عروس با جوجه هاشون بودم گرفتم + چن جفت مرغ عشق همه آزاد مثل باغ وحش خیلی قشنگ بود خدا قسمت کنه اونقدر محوش بودم یادم رفت عکس بگیرم
صاحبش آدم خوبی بود ولی فقط نظافت میکرد و دونشونو میداد و زیاد تو وادیه دستی کردنشون نبود
جوجه ای که گرفتم میگفتاحتمالا 40الی 50 روزشه که من خودم حس میکنم بین 2 الی 3 ماهشه چون جثش بزرگه البته یه احتمالم هست که چون ٱزاد بودن و صفا میکردن جثش بزرگه جفتاشم خیلی بزرگ بودن - بالاخره خودم این جوجه رو انتخاب کردم و گرفتمش که گازمحکمی هم گرفت
بگذریم
دوروز بود که عروسو گذاشتم تو قفس هر وقتم دستمو میکردم تو کم میموند خود کشی کنه
خلاصه دیروز کلی تو قفس باهاش ور رفتم تا خسته شد و دیگه گازم نمیگرفت ولی هنوز تعقیبو گریز فعال بود
تا امروز آوردم بیرون و پرهاشو چیدم طوریکه یک متر میتونه بپره نه بیشتر
و یه دو ساعت آوردم بیرون باهاش کلی ور رفتم الان دیگه هم رو دستم میشینه هم دیگه خبر از گاز نیست جالب اینه که سرشم میخارونم کلی حال میکنه (ناگفته نماند به هیچ وجه از راه گشنه نگه داشتن استفاده نکردم
حالا نظرتونو بدین
چندتا سوال
1-بنظرتون جنسیتش چیه میدونم معلوم نمیشه تو این سن ولی شاید حرفه ای ها باز بتونن بگن
2- سنش بنظرتون 50 روز درسته یا نظر خودم
3-دوم اینکه رنگش چیه خاکستریه یا سینامون ؟بنظرم روشنتر از خاکستری میاد
ویرایش توسط adwin : 9th April 2015 در ساعت 07:55 PM
سلام.
دوست عزیز
خیلی خوشحالم که نحوه ی رام کردنی که گفتم جواب داد و یه روزم طول نکشید تا عادت کرد. من این روشی که گفتم خدمتتون صد در صد تضمینیه.
به نظر من جنستیش به نر ها میخوره ، رنگشم خاکستریه.
سنشم حدود 2 تا 3 ماهه و اگه باهاش کار کنی چند کلمه ای هم برات حرف میزنه.
حالا که رام شده دیگه مشکلی نداری.
فقط یه نکته را بگم که سعی کن زیاد به بیرون از قفس عادتش ندی که موقع جفت انداختن مشکلی برات پیش نیاد.
سلام.
دوست عزیز....
خیلی خوشحالم که نحوه ی رام کردنی که گفتم جواب داد و یه روزم طول نکشید تا عادت کرد. من این روشی که گفتم خدمتتون صد در صد تضمینیه.....
به نظر من جنستیش به نر ها میخوره ، رنگشم خاکستریه....
سنشم حدود 2 تا 3 ماهه و اگه باهاش کار کنی چند کلمه ای هم برات حرف میزنه.?...
حالا که رام شده دیگه مشکلی نداری.
فقط یه نکته را بگم که سعی کن زیاد به بیرون از قفس عادتش ندی که موقع جفت انداختن مشکلی برات پیش نیاد.
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)