دوست عزیز مبارک باشه اک زیبایی شده امیدوارم زیباترهم بشه
نکته ای که باید بهتون بگم که این مدیاها را از سامپ خارج کنیدنهایتا یک لیتر یانه نیم لیتر از یه مدلش را نگه داریدوبقیه را از سامپ کم کم خارج کنید شما اینقدر مدیا باکتری ساز نمیخواید همون لایوراکها کار این مدیاها را میکننداول از همه هم نخودیها را بیرون بیارید
حالا طریقه استفادش چه جوری هست؟
ویرایش توسط خطیبی : 26th March 2015 در ساعت 10:35 PM
با سلام
دوستان میشه دستورالعمل استفاده از شکر رو برای کاهش نیترات و فسفات توضیح بدید
سلام مجدد
میخوام برای ماهیام غذا بگیرم میشه راهنماییم کنید چه نوعی بگیرم
دوست عزیز اول یادآور میشم که حتما باید اسکیمرتون با حجم تانکتون همخوانی داشته باشه و برند متوسط مثل ماکرو به بالا باشه.
شما باید از تقریبا یک دهم گرم برای ۱۰۰ لیتر آب تانکتون در روز شروع کنید و کم کم دزتون رو زیاد کنید تا بعد از یک ماه برسید به یک گرم برای ۱۰۰ لیتر در روز. بعد از اون میتونید با تست آب و سعی و خطا میزان دزی که تانکتون نیاز داره رو به دست بیارید. مثلا خود من برای ۵۰۰ لیتر آب ۲ بار در هفته ۵ گرم شکر میزنم. شکر رو هم تو کمی آب شیرین حل کنید و بریزید تو سامپ. یک ساعت هم اسکیمر رو خاموش کنید و اصلا فراموش نکنید که روشنش کنید. اگر فراموش کنید اوضاع به هم میریزه. برای اینکار بهتره از این تایمر آنالوگ ها استفاده کنید. اگر بتونید تو مدت خاموشی اسکیمر از سنگ هوا هم تو تانک استفاده کنید بهتره. پیروز باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)