سلام دوستان
میخواستم جنسیت این مرغ عشقو بدونم
![]()
سلام دوستان
میخواستم جنسیت این مرغ عشقو بدونم
![]()
سلام به همه دوستان هر چند که شاید دیر باشه ولی به نوبه خودم سال نو رو به همگی شما دوستان تبریک میگم امیدوارم سالی خوش وپر برکت پیش رو داشته باشید
دوستان یکی از مرغ عشام بالاش تقریبا یه ماه میشه میلرزه چطوری بگم وقتی قفس رو دیواره خیلی کم بالاش میلرزه ولی وقتی قفسو میارم پایین رو زمین میزارم لرزیدنش زیاد میشه خیلی هم زیاد میشه که قفسو تقریبا میلرزونه خواستم دلیلشو بدونم و اگه میشه راه درمانشو بهم بگید...
ممنون
سلام . دمای اتاق چقدره ؟ لرزیدن بال میتونه به علت سرما ، ترس ، عصبانیت ، هیجان و تحریک جنسی باشه ...سلام به همه دوستان هر چند که شاید دیر باشه ولی به نوبه خودم سال نو رو به همگی شما دوستان تبریک میگم امیدوارم سالی خوش وپر برکت پیش رو داشته باشید
دوستان یکی از مرغ عشام بالاش تقریبا یه ماه میشه میلرزه چطوری بگم وقتی قفس رو دیواره خیلی کم بالاش میلرزه ولی وقتی قفسو میارم پایین رو زمین میزارم لرزیدنش زیاد میشه خیلی هم زیاد میشه که قفسو تقریبا میلرزونه خواستم دلیلشو بدونم و اگه میشه راه درمانشو بهم بگید...
ممنون
اگر این لرزش ملایم و همراه با لرزش پرهای شکم باشه طبیعیه و از یکی از دلایل بالا ناشی میشه . اما اگه این لرزش شدید باشه ، طوطی بی حال باشه ، بال هاش حالت افتادگی داشته باشه ، ژولیده و پف کرده باشه میتونه نشونه بیماری و عفونت باکتریایی باشه .
پس اول از همه دما رو چک کنید ..
[IMG][url=http://up.parsipet.ir/][/url[/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
سلام
دیروز عکس مرغ عقشم رو گذاشتم که دوستان فرمودند ماده هستش،امروز صبح یه مرغ عشق نر براش گرفتم و گذاشتمشون داخل یه قفس، از همون لحظه اول ماده مدام باهاش نوک به نوک میشه و سر مرغ عشق نر رو میخوارونه ، برای جفت خوردنشون کار خاصی باید کرد؟ و با این شرایط چقدر طول میکشه جفت بخورن
در ضمن لطف میکنید اگر بگید مرغ عشق نر، مناسب و خوب هست؟
سلام لطفا زمان گذاشتن عکس ها لینک اصلی عکس رو بگذارید نه لنک عکس بند انگشتی رو.عکس ها واضح نیستن .ولی فکر میکنم سن نر کم باشه.لطفا عکس بزرگ رو بگذارید تا ببینیم اشتباه میکنم یانه[IMG][url=http://up.parsipet.ir/][/url[/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
سلام
دیروز عکس مرغ عقشم رو گذاشتم که دوستان فرمودند ماده هستش،امروز صبح یه مرغ عشق نر براش گرفتم و گذاشتمشون داخل یه قفس، از همون لحظه اول ماده مدام باهاش نوک به نوک میشه و سر مرغ عشق نر رو میخوارونه ، برای جفت خوردنشون کار خاصی باید کرد؟ و با این شرایط چقدر طول میکشه جفت بخورن
در ضمن لطف میکنید اگر بگید مرغ عشق نر، مناسب و خوب هست؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.