سلام ,دوست عزیز توی اب شور دیگه کمتر کسی از سرامیک واینجور چیزها استفاده میکنه ونمیخواد مدیا باکتری ساز استفاده کنید اگرم خواستید مدیا استفاده کنید ماتریکس بگیرید اونهم خیلی کم وبه نسبت خیلی کمتر
پس شما jbl و سابستريت بیشتر پيشنهاد میکنید ؟
سلام,پارامترهای اب چطوریه,چند وقته شقایق سنگ را دارید,نوراک چطوریه
من با api گرفتم هم فسفات پايين هم نيترات و نورمم ٣متال و٤عدد مهتابي متال مارك جيسمن
شقايق سنگمم ٤روزه خريدم
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز چند روزی میشه تا مرجانها به اک خو بگیرند وکامل باز بشن ولی نکته ای که من همیشه موقعی که مرجان میارم اینه که کم کم نور را زیاد میکنم تا به نور مصنوعی عادت کنندچون میتونه نور بهشون اسیب برسونه بنظر من اگه پارامترهای اب خوبه نورتون را کم کنید ودر طی یک دو هفته کم کم زیادش کنیدوهمچنین مرجان الگانس را هم قسمت پایین اک روی شنها کنار یک سخره قرارش بدید
سلام به همه دوستان سال نو مبارک
الان هشت ماه از راه اندازی آکواریومم میگذره و دو ماه از رفیوجم ولی نمیدونم چرا توی رف اینقدر جلبک زده جلبکهجلبکجلبکهججلبکه ورنگشون بنفش خیلی پرنگپرنگ و راهت گنده میشن روی گیاه هم زده . الته میدونم نور هم نور خوبی نیست که فعلا امکاامکان بهتر شدن نور نیست امشب یکم جریان آب رو توی رف بیشتر کردم اگه میشه راهنمایی کنید ممنونم
سلامسلام به همه دوستان سال نو مبارک
الان هشت ماه از راه اندازی آکواریومم میگذره و دو ماه از رفیوجم ولی نمیدونم چرا توی رف اینقدر جلبک زده جلبکهجلبکجلبکهججلبکه ورنگشون بنفش خیلی پرنگپرنگ و راهت گنده میشن روی گیاه هم زده . الته میدونم نور هم نور خوبی نیست که فعلا امکاامکان بهتر شدن نور نیست امشب یکم جریان آب رو توی رف بیشتر کردم اگه میشه راهنمایی کنید ممنونم
سیانو هست
جوابشم که خودتون دادین مناسب نبودن نور و حتما زیاد بودن تایم نور دهی
سلام
دوستان یه سوال در مورد سیکل دارم.
امونیاک و نیتریت توسط باکتری های بی هوازی تبدیل به نیترات میشن؟
بعد نیترات چی میشه؟
باکتری های هوازی این وسط چیکار میکنن؟
و سیپورکس کارش چیه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.