دوست من شما نگفتید که تو لک رفته بوده قبلا یا نه . اما شبیه خطوط استرس هست . به این معنی که موقعی که تو لک بوده تغذیه مناسبی نداشته . سایر دلایل هم تو این تاپیک توضیح داده شده :
http://www.parsipet.ir/thread14320.html
در طول روز نبايد سيب و پرتقال خيلي بخوره . پرتقال هفته اي 3 4 بار کافيه اونم يه مقدار کوچيک . سيب هم به اندازه بدين در روز . 1 چهارم يا کمتر . ميتونيد میوه ی به هم بدين بهش . مثل سيب برش بدين .. هويج هم دوست دارن معمولا . سبزيجات تيره مثل کلم پيچ، اسفناج، گشنيز، کلم، شلغم ، کدو، کدو تنبل، هويج ، فلفل قرمز خشک شده، فلفل دلمه تازه زرد، سبز و قرمز . اينا رو ميتونيد بهش بدين . اگه هم نخورد و آب ميوه دوست داشته باشه ميتونيد ، آب بگيريد . انواع حبوبات و ذرت هم حتما تو غذاییش باشه .
هر غذایی مخصوصا میوه ها رو اگه بیش از حد بهش بدین، جلوی خوردن غذاهای دیگه رو میگیره . پس سعی کنید هر غذایی رو به اندازه به طوطی بدین
از مکمل ها ، مولتی ویتامین و کلسیم و سنگ مینرال هم استفاده کنید .
سلام . با توجه به اون تاپیک یه استرسی ( غذایی ، روحی و روانی ) داشته . این حالت قبل از تو لکی اتفاق می افته . باعث میشه پرای جدید کیفیت مناسبی نداشته باشن .
غذاییش رو اصلاح کنید و هیچ استرسی بهش وارد نکنید مخصوصا وقتی تو لک هست از مکمل ها هم استفاده کنید . بعد از تو لکی بعدی ، پرش به حالت عادی برمی گرده .
سلام ضمن تبریک سال نو چند تا سوال داشتم اول اینکه ملنگو من زیر بال هاش زرده امتداد بال های اخرش و دمش هم زرده این منگو من جز کدوم نژاد هستش
سوال بعدی
طوطی من یک ماه پیش یکم شیطونی کرد دم ش گیر کرد جای و کنده شده و کمی خون ریزی کرد الان دم نداره چقدر طول میکشه دمش دربیاد دوباره مثل قبل بشه
سوال اخر میشه یه دامپزشک با تجربه در مورد ملنگو و منصف از لحاظ قیمت معرفی کنید عسل رو ببرم پیشش یه چکاف کامل بکنه طوطی مو ؟من تهران هستم خیلی ممنون از وقتی که بابت خوندن پستم گزاشتید با تشکر
سلام دوست عزیز سال نو شما هم مبارک،برای جواب سوال اولتون بهتره از ملنگوتون عکس بذارید تا بشه راحت تر تشخیص داد،از زمانی که پرها کنده میشن یا پرریزی اتفاق میفته پرهای جدید شروع به رشد خواهند کرد اما این روند حداقل ۱تا۲ماه طول خواهد کشید اگر آسیبی به اونها نرسیده باشه،تو این زمان تغذیه خوب و سالم بسیار اهمیت داره، خصوصا دادن غذاهای که دارای کلسیم و آنتی اکسیدان بیشتری هستند،برای معرفی دامپزشک به زودی بهتون پیام خصوصی خواهم داد،موفق باشید
Sent from my ASUS PadFone using Tapatalk
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)