شما از بسته چیزی که گرفتید یه عکس بزارید چون فکر نمیکنم اصل کود یا سویل باشه احتمالا فقط ماسه هست
شما از بسته چیزی که گرفتید یه عکس بزارید چون فکر نمیکنم اصل کود یا سویل باشه احتمالا فقط ماسه هست
سلام
محصولات 101 ، ساخت کشور چین هستش و اطلاعات دقیقی در مورد ساختارش وجود نداره.
با توجه به تجربه کاری باهش ، می شه بهش عنوان بستر متخلخل رو داد . حاوی مواد غذایی نیست و بیشتر جاذب افزودنی های مایع و محل تجمع باکتری هاست.برای گیاهایی با ریشه سطحی سبکه و نمی تونه اونها رو به خوبی نگه داره. اول کار به آب رنگ می ده که با افزودن پد ریز ( یا همون فیلتر هود ) رفع می شه.
(حالا قسمت های خوبش) قیمتش ارزونتر از دیگر محصولاته - تو شهرهایی که محصولات حرفه ای ارائه نمی شه این محصول ارائه می شه . اگه زیر بستر مناسب داشته باشید بعد از جا افتادن بخوبی گیاه ها توش رشد می کنند و ریشه می دند. تغییر شکل و حالت نداره - برای گیاه های ساقه ای و ریشه دار عمیق خوب جواب می ده.
برای این سطح از آک شما ، پیشنهاد من میزان 10 لیتر هستش . یا اینکه چند لیتر شن خاویاری یا سنگ رودخونه ای 2-3 میلی متری بخرید ( مطمئن بشید که به جای خاویاری ، شن سیلیسی یا آهکی بهتون ندن ) و حداقل 5 سانت در کف آک استفاده کنید. اینجوری گیاه هایی با سطح نگهداری آسان تا متوسط رو می تونید نگه دارید ولی برای گیاه های کف پوش ( به جز ساژیتریا کوتوله ) باید حتما از زیر بستر مناسب هم استفاده کنید.
شاد و پیروز باشید
محمّد رازقی
میشه قیمت این گراول بفرمایید ....آخه گفتید ارزونه .....
نمودار انتخاب بستر و زیر بستر به گفته ADA
بسته به اندازه تانک، بودجه شما ، مبتدی و حرفه ای بودن شما جدول بندی کرده
![]()
ویرایش توسط KHOSRONIJAD : 18th February 2015 در ساعت 02:05 PM
سلام به همه دوستان
آقا من یه بستری میخوام که اکثر گونه های مختلف گیاهارو بتونم توش بکارم .قیمتش چندان مهم نیست و به شدت اصرار دارم که چمن هم کار کنم
یکی بهم A D A رو پیشنهاد داد اما خودم اطلاعات چندانی ندارم
ممنون میشم اگه اساتید منو راهنمایی کنند.
امیدجان سلام
درحال حاضر بهترین بستر که امتحان خودشو پس داده آمازونیا از شرکت ada هست.
اگه میخوای که بسترت عمر مفید 2ساله برات داشته باشه مکمل هاشم استفاده کن تا خیالت راحت باشه.
توی این بستر هر گیاه سختی که بگی بخوبی رشد میکنه مخصوصا انواع چمن ها.
موفق باشی.
Sent from my note3 N9005 using tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)