حتما...دوست من فونت رو تغییر ندین لطفا
خواهش میکنم . اینی که شما میگید قار از ترس نیست . طوری که اول توضیح دادین به نظر میومد تو این 3 ماهی که دست شما بوده هنوز نتونستید از قار بندازینش . پس هدفش ، دور کردن شما از خودش هم نیست ..
اینکه موقع بازی قار میزنه کاملا طبیعیه . اصلا مانع اینکارش نشید . طوطی شما داره با اینکار انرژیش رو تخلیه میکنه . داره قدرتشو نشون میده .. اینا لازمه اگه جلوش رو بگیرید به مشکلات روحی دچار میشه ..
http://www.parsipet.ir/thread16155.html
جدا از قار زدن موقع بازی کردن با اسباب بازی ها یا تاب بازی که کاملا طبیعیه ، جیغ زدن دلایل مختلفی میتونه داشته باشه ، نارضایتی از شرایطی که داره ، از مکان قفس ، از کمبود اسباب بازی و نبود سرگرمی که باید این موارد رو بررسی کنید و رفع کنید یا برای جلب توجه شما ممکنه اینکار رو انجام بده که شما نباید هیچ واکنشی نشون بدین . باید با مدیریت این رفتارش رو از بین ببرید . تنها موندن ، زیاد از حد تو قفس موندن ، تنبیه کردن و جابجا کردنش ، توجه کردن ، غذا دادن ( جایزه دادن ) در واکنش به این رفتار ، این حالتها رو تشدید میکنه .
سعی کنید عادتش بدین که یه ساعت مشخص بخوابه (مثلا من هر طوطی که داشتم ساعت 9 دیگه وقتی خوابشون بود) و برای خوابش از کاور استفاده کنید . موقع خوابش سر و صدا رو به حداقل برسونید و چراغ رو خاموش کنید .
گاهی اوقات پر سرو صدا بودن خونه هم باعث میشه طوطی به جیغ زدن و ایجاد سر و صدا تشویق بشه . چون طوطی دوست داره صداها رو از همه بلندتر اجرا کنه . مثلا بلند بودن صدای تلویزیون یا بلند حرف زدن اشخاص .. اگه فکر میکنید این موارد اتفاق میفته بهتره جای قفس رو تغییر بدین ( قفس بزرگش ) بذارید اتاق خودتون . که یکم آرامش بیشتری داشته باشه ..
طوطی هایی رو میگن بیرون نیارید که رام نیستن . برای اینکه بیرون آوردنشون از قفس هم استرس خودشون رو زیاد میکنه هم روند رام شدن رو کندتر میکنه . ولی طوطی شما تقریبا رام هست .. میتونید در روز حدود 2 الی 3 ساعت (با توجه به زمانی که خودتون هر روز امکانش رو دارید ) بیاریدش بیرون . موندن بیش از حد داخل قفس اونم تو قفس مسافرتی اصلا برای طوطی شما که اینقدر پر انرژی هست مناسب نیست . اگه از قفس اصلیش که بزرگه نمیترسه بذارید داخل همون قفس بمونه براش اسباب بازی های مختلف بذارید و شرایط سرگرمی رو براش فراهم کنید . طوری که بتونه انرژیشو تخلیه کنه . زمانی هم که داخل قفس هست ساعت هایی که ساکته و جیغ نمیزنه کنارش باشید باهاش بازی کنید . ترفند های مختلف بهش یاد بدید. زمانی که جیع میزنه اصلا بهش نزدیک نشید چون با اینکار فقط رفتارش رو تقویت میکنید . آموزش کلمات هم خیلی میتونه موثر باشه
بهتره وقتی طوطی رو خریدین و آوردین خونه ، دیگه فروشنده ها رو فراموش کنید .. نظرات عجیب و غریب زیاد میدن . مکمل های آرام بخش هم ندین بهش چون طوطی شما استرس نداره که ، هرچند که نمیدونم چه مکملی داده و اسمش چیه .
حالا این مواردی بود که با توجه به توضیحات شما به ذهنم رسید . اگه فکر میکنید دلیلش هیچکدوم از اینها نیست باید جزئیات بیشتری دربارش بگید .
اسباب بازی زیاد داره.
قطره ای هم که بهش میدم مینرال...من نمی دونم این قطره چطور می تونه باعث آرامش بشه!!
آخه از اول قار نمیزد.تا مهر _ آبان خیلی خوب بود.شاید در هفته دوتا جیغ میزد ولی از اون به بعد...جوری جیغ میزنه که اعصاب اهالی خونه خرد میشه!!
مرسی از راهنماییتون.

وقتی دلیل این بازی های خشن رو بدونید دیگه دیدن این موارد واقعا براتون جذاب میشه .
. هوای سرد از بقیه قسمت های خونه میاد تو اتاق شما دیگه .