سلام
من محصول KENT Pro-Ammonia Detox رو به گفته فروشنده برای استارت باکتری سازی آکواریوم تهیه کردم ..نمیدونم درست تهیه کردم یا نه چون روش نوشته برای حذف آمونیاک
Kent Marine » Pro-Ammonia Detox | Products
سلام
من محصول KENT Pro-Ammonia Detox رو به گفته فروشنده برای استارت باکتری سازی آکواریوم تهیه کردم ..نمیدونم درست تهیه کردم یا نه چون روش نوشته برای حذف آمونیاک
Kent Marine » Pro-Ammonia Detox | Products
خواهش میکنم
داخل این نوع محصولات باکتریها صد در صد زنده نیستند و پیش درآمد تولید باکتری رو دارن برای همین سیکل بعد استفاده از این نوع محصول یه هفته طول میکشه تا سیکل طی بشه و اگه باکتری صد در صد زنده داشت بلافاصله بعد اضافه کردن به تانک باید سیکل طی میشد که اینجوری نیست
send by tapatalk
ببخشيد شما از چه نوع شيشه و چسبي استفاده كرديد؟
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
سلام و تبریک بخاطر آکواریوم زیباتون
خرچنگها جزء لاینفک سخره ها هستند و شما هیچ موقع نمیتونید با قاطعیت بگید دیگه وجود ندارن
در ضمن میشه گفت جزء تیم نظافت چی هستن و برای تانک مفیدن
اگه بزرگ شدن اون موقع اونا رو از تانک خارج کنید
سلام خيلي قشنگ شده من يه سوال برام پيش اومده كه تو اين تانك بدون درب و تاج ماهيا نميپرن بيرون ؟ يا فقط ميخواين ريف نگه دارين؟ البته يادمه تو صفحه 7 گفتين كه نميخواين ريف نگه دارين كلا من تجربه بيرون پريدن ماهي از تانك رو دارم مراقب باشيد
تبریک میگم اکواریوم قشنگی شده ... به نظر من اگه اور فلو رو در وسط قرار میدادید کاملا مثه اکواریوم های خارجی میشد...
برای خارج کردن خرچنگها : وقتی که لایوراکها رو میخواستید داخل اکواریوم بزارید بهتر بود اونا رو با استفاده از فرچه و گیره و یا با آب اور دوز شده خارج میکردید.... در صورتی که سیکل اکواریوم طی نشده میتونید دوباره لایو راکها رو خارج کرده و این کارها رو انجام بدید ..... در صورت طی شدن سیکل میتونید بااستفاده از تله دست ساز اونها رو به راحتی بگیرید... در ضمن خرچنگهای معمولی کوچک ضرری برای سیستم ندارن و میتونن تیم نظافتچی باشن و معمولا شبها بیرون میان و غذا های مونده و یا ماهی مرده ازش تغذیه میکنن ولی اگه میگو پیستول و یا مانتیس داشته باشید باید حتما خارج شون کنید....
اگه لطف کنید یه عکس از سیستم فیلتراسیون بزارید عالی میشه ...... برای نور چه فکری کردید؟
سلام دوست گرامی
تو صفحات قبل ساخت رو توضیح دادم اگر ببینید کامل متوجه میشین
ولا وقتی گرفتم به شرط تصفیه شده و عاری از هر گونه جانور از فروشنده گرفتم ولی خوب داخل خونه هم تا جای ممکن سوراخ سمبه ها رو نیگاه کردم چیزی ندیدم ولی وقتی داخل تانک گذاشتم یه خرچنگ ریز و یه خرچنگ اندازه بند انگشت داخل آکواریم مشاهده کردم رنگشون هم باعث میشه خیلی تو دید نباشن ولی گرفتنشون با دست امکان پذیر نیست زود خودشون رو لای سخره پنهان میکنن
میگو پیستول و مانتیس نداره و یا حد اقل من تا الان ندیدم
برای نور :
یه پروژکتور 36 وات ال ای دی تهیه کردم که ال ای دی های اونو قراره با ال ای دی های مد نظرم عوض کنم اگر از دوستان کسی تجربه خاصی داره ممنون میشم راهنمایی کنه که نتیجه کار بهتر بشه
1 . بنفش 4 عدد
400nm - 410nm
410nm - 420nm *2
420nm - 430nm
2 . Cyan فیروزه ای 1 عدد
3 . قرمز 1 عدد
630nm - 645nm
4 . رویال بلو 14 عدد
460nm
5 . بلو 5 عدد
485nm
6 . کول وایت 10 عدد
6500K
7 . 1 عدد PC Amber
592nm
حالا اینکه گیر بیاد رو نمیدونم باید برم پاساژ امجد سوال کنم
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)