سلام میشود سیم المنیوم توی اکواریوم یذارم مشکلی پیش نمیاد چون میخواهم با تو ر جفت ماهی را جدا کنم توی تانک
سلام میشود سیم المنیوم توی اکواریوم یذارم مشکلی پیش نمیاد چون میخواهم با تو ر جفت ماهی را جدا کنم توی تانک
سلام. دوستان من تانکم پلنته.370لیتر. فیلترم سطلیه.چند تا سوال داشتم. یکی اینکه من شرایط سیفون اب ندارم یعنی به اب لوله کشی دوره تانکم. اگر بخوام اب سیفون کنم باید ی دیگ بزرگ بذارم پایین تانک با دبه ده لیتری اب ار او ذخیره کنم که سه روز طول میکشه بعد با پاور پمپ بدم بالا اب رو. حالا سوالم اینه که از اب شهر که سختیش واسه ما 1000هست میتونم سیفون کنم؟؟؟واینکه چجوری کلر زدایی کنم ک زود کلرش بپره وهر دفعه به بدبختی نیوفتم؟سوال دوم اینکه من اب رو نمیتونم گرم کنم. مگر اینکه اب تان اصلی رو بیارم روی 24تا با ای دیگ هم دما بشه. اینو چه کار کنم؟؟؟سوال سوم مواد تو فیلتر سطلی رو چیا بذارم با توجه به پلنت بودن. اخه میگن این متریال ها به درد نمیخوره. مگر ایهایم یا مام معروف باشه. البته ی سری متریال ریورتون خریدم که بعد همه گفتن اینا تو تهران پر میشه که گذاشتم مغازه یکی از دوستا ن بفروشه . مرسی
سلام خدمت دوستان گرامی .
اقا کاهش سریع سختی اب چه تاثیری رو دیسکس داره . مثلا از ۲۳۰ به ۵۰ در طی سه روز. چ علایمی داره؟؟
ویرایش توسط hosseinshabroo68 : 9th February 2015 در ساعت 10:32 PM
سلام دوست عزیز
تغییرات سریع در پارامترهایی که در نگهداری ماهی مهم هستش نظیر سختی و PHو دما میتونه برای ماهی خطرناک باشه و منجر به استرس شدید بشه و وقتی ماهی با چنین شرایطی روبرو میشه اگر این تغییرات بتدریج نباشه شوک به همراه داره و ایجاد استرس میکنه و ماهی در مقابل این استرس واکنش نشون میده و میتونه موجب بروز حالاتی نظیر تنفس شدید ویا بخاطر استرس ایجاد بیماری بشه چون استرس در بروز بیماری بسیار عامل مهمی هستش در ضمن سختی اب در تنظیم فعالیتهای اسمزی ماهی بسیار مهم هستش و همچنین سختی آب تاثیر مهمی بر ph و ثبات اون داره،موفق باشید
Sent from my ASUS using Tapatlk
ویرایش توسط aramesh : 10th February 2015 در ساعت 01:58 AM
سلام دوست من
البته این موضوع رو هم بنده بنا به تجربه اضافه کنم که کاهش سختی آب طی سه روز به میزان 230TDS صدمه ای به ماهی وارد نمیکنه.
این تجربه ای بوده که در سالن خودم داشتم
ماهی با سختی20TDS از سالن بارگیری میشد و در مقصد به دلیل آماده نبودن تانک در آب 250TDS خالی میشد و بلعکس این موضوع هم بود.(البته همیشه ناهمانگی از خریدار بود)
در این مدت مشکلی در این خصوص گزارش نشد.
یک سوال دارم یکی از چشم های دیسکس باد کرده و ماند تور شده لطفا راهنمایی کنید چکار کنم
سلام:
http://www.parsipet.ir/thread618.html
و سرا بکتاپور
ویا سرا بکتاپور دایرکت هم در درمان آن مفید میباشد
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)