سلام استاد
من همیشه به البوم شما سر میزنم وخیلی لذت میبرم استاد مدتی است که عکس نمیزاری
در صورت امکان سر فرصت عکس جدید بزارید ممنون![]()
سلام استاد گرامی
ماشالله چه دیسکسهای زیبا و جذابیآدم رو وسوسه میکنه
خدا حفظشون کنه واستون، موفق و سربلند باشید
سلام
واقعا حرف ندارن
با اینکه در امضا تون دیسکسهای دیگه ایی رو گزاشتید
ولی از نظر گرید و اندازه اینهایی که دارید از اونهایی که در امضا تون هستند سرحالتر هستند
احتمالا به خاطر افزایش تجربتون تو این مدت هست
علاوه بر اینکه خوش استیلا..... عرض دیسکس ها هم زیاده ....
میشه بگید اینها چقدر سن دارن و نژاد اونیکه در عکس کاربریتون هست چی هست
به نظر من دیسکس هر نژادی میخواد باشه باشه فقد خوش استیل باشه
ایا شما هم مثل سایر دوستان از سیفونهای زیاد و مداوم بهره میبرید
و اینکه بعد از اینکه دیسکس به حد اکثر سایز رسید باز هم باید به سیفون زدن زیاد ادامه داد
ویرایش توسط mohsenraffiee : 2nd February 2015 در ساعت 01:23 AM
سلام استاد:
مثل همیشه عالی.
مدتی بود عکس جدید نگذاشته بودید تشکر بابت این عکس های جذاب که خستگی آدم را بیرون میکنه و باعث شادابی میشه.
سلام خانم آرامش :
ممنونم انشالله شما هم در آینده ای نزدیک تانک دیسکس راه انداری کنید تشکر میکنم که به آلبوم من سر زدید
سلام محسن جان:
حقیقتش اون عکس تانکی که در امضای من هست خیلی برام عزیز هست زیرا در زمان خودش یکی از بهترین تانکها بود و ماهیانش هم داستان جالبی برای خودش داره زیرا در اون زمان بر خلاف امروز پیدا کردن ماهی دیسکس زیبا خیلی سخت بود ! اینها رو من در تاریخ 13 دسامبر 2013 خریداری کردم از اشکان عزیز و ظاهرا اگر اشتباه نکنم 3ماهشون بود تا الان حساب کنید یه چیزی حدود 17 ماهشون میشه اگر اشتباه نکنم اونی که تو آواتارم هست اگر اشتباه نکنم بلو ترکوییز هست ولی دیگه واقعا کلافه شدم از بس اسمهای مختلف میبینم تو سایتها!!!! و اینکه من در زمان سایز اینها بله سیفونهای مرتب و مداوم داشتم ولی وقتی به حداکثر سایز رسیدن هفته ای یک بار ولی اگر کسی بتونه در فواصل کم سیفون کنه عالیه
سلام سعید جان شما همیشه لطف دارید گفتم مدتی هست عکس نگذاشته بودم برای همین یه چندتایی گذاشتم
سلام واقعا زیبا و قشنگ هستن . اون مخروط رو برای جفت یابی گذاشتین ؟
سلام
بابک جان بالاخره ما چشممون به جمال هنر نمایی شما روشن شد
خیلی زیباست و عالی مثل همیشه
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)