با سلام و ممنون بابت توجهتون
من ساکن شهرکرد هستم و آب لوله کشی شهر همون آب چشمه های کوهرنگه که سرچشمه زاینده روده .
تا پارسال که آب چاه بود المانهای آب فرق داشت ولی امسال به لطف آب چشمه کمی اوضاع بهتر شده
سختی را با کیت تست سختی کل از شرکت کاریزآب اندازه گرفتم و پی اچ را هم با کاغذهای مخصوص پی اچ سنج
البته در صدد خرید یه دستگاه پی اچ سنج قلمی هستم که در اولین فرصت تست میزنم و اعلام میکنم
از بابت تستر سختی مطمئنم ولی کاغذ پی اچ سنج را زیاد بهش مطمئن نسیتم
با سلام
من در حال راه اندازی یه تانک 300 لیتری برای نگهداری دیسکس هستم و برای تسریع در اتمام سیکل ازت ، یه بطری باکتری آماده محصولات آزو را گرفتم که روی خود بسته بندی محصول طریقه استفاده را نوشته خواستم بپرسم :
اولا اگر کسی قبلا از این محصول استفاده کرده و اطلاعاتی در موردش داره لطف کنه و بنویسه ؟؟؟
دوم اینکه در طول مدت استفاده از این محصول اگر گیاه و ماهی داخل تانک باشه ایرادی نداره و یا بهتره تانک خالی باشه ؟؟؟
ممنون
عرض سلام دارم خدمت همه دوستان
مناسب ترین GH,kh برای سایز کردن دیسکس چند dhمیباشد؟
اگر شرایط نگهداری تانکی که از آن خریداری میکنیم متفاوت باشه (از لحاظ شرایط ایده آل سختی) چه باید کرد ؟
مقدار مطلوب نیترات چقدر باید باشد ؟(تستر تترا دارم)
اختلاف در سختی آب تانک مبدا و مقصد چه سختی کل باشه (GH) و چه سختی کربنات (KH) به صورت مستقیم شوک و استرس در دیسکس ایجاد نمیکنه، تاثیر غیر مستقیم از طریق PH هست. در واقق دیسکس به PH و نوسانات اون به شدت واکنش نشون میده. پس شما سعی کنید در وحله اول برای جلوگیری از استرس و شوک در دیسکس پس از انتقال PH آب رو با تانک مغازه یا هر جایی که خریدید تنظیم کنید (قاعدتا KH هم خواسته و نا خواسته شبیه به تانک مبدا خواهد شد). اگر PH آب مغازه پایین و اسیدی بود سعی کنید هر ۱۲ ساعت یک بار PH آب تانک منزل رو نیم درجه بالا ببرید تا بدون اعمال استرس به دیسکس به PH آب شیر محل و منطقتون برسید . این از تفاوت سختی و PH .
برای سایز کردن، سختی بالا هیچ مشکلی نداره، بلکه خیلی خوب هم هست. GH بالای ۸ و ۹ هم مشکلی نداره. KH رو هم اصلا اندازی گیری نکنید چون با توجه به ایکه قرار نیست PH رو دستکاری کنید دانستن KH آب هم اهمیتی براتون نداره.
سلام خدمت بزرگواران از شما میخواستم بپرسم که در اکواریوم من یک ماهی لجن خوار بوده(باندازه 5 سانت) که به علت زدن زیاد ماهی دیسکس مرده من لاشه اونو که تجزیه کامل نشده بود(چیز زیادی از اون نمونده)از اب خارج کردم میخواستم بپرسم که باید اب تانک رو عوض کنم یا اشکالی نداره ممنون میشم منو راهنمایی کنید با سپاس
برای احتیاط سیفون های منظم انجام بدید. تعویض کامل آب ضروری نیست. اضافه کردن یک قاشق غذا خوری نمک به ازای هر ۲۰ لیتر میتونه ریسک آلودگی عفونی آب رو پایین تر بیاره. در مجموع وقتی دیسکس در تانکتون دارید باید بیشتر از این حرفا حواستون باشه! تجزیه شدن اون ماهی در یک ساعت و ۲ ساعت اتفاق نیفتاده!
با سلام خدمت تمامی عزیزان میخواستم بپرسم که آب باران یا آب کولر برای اکواریوم دیسکس خوب مباشد البته این پیشنهاد رو یکی از ماهی فروشها به من داده و برای من سئوال پیش اومده که این رو مطرح کردم در ضمن آب مقطر خوب هستش یا خیر ممنون میشم جوابم رو بدهید![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)