DIY-خودتان بسازید(Do It Yourself)
چنین انجمنی در بخش آکواریوم های آب شور وجود داره....
این موضوع رو در تیم مدیریت مطرح میکنیم و به زودی خبرش رو از طریق همین تاپیک بهتون اعلام میکنیم
ممنون از پیشنهادتون
سلام.خیلی دوست داشتم یکم بخش گیاهان زینتی فروم فعال تر باشه و یه تب جدا داشته باشه تو قسمت صفحه اول.واقعا کمبودش حس میشه.تشکر از توجهتون.
سلام فکر کنم از زمانیکه این بنر گوشه ای جشنواره وب را گذاشتین این تب های بالای سایت (آخرین ارسال ها و بازارچه و... ) غیره فعال شده ...
نمیدونم فقط برای من این مدلی هست یا نه چون هم خونه هم محل کارم این مدلی بود گفتم شاید مشکل برای هم باشه .... خواستم رسیدگی بشه
ممنون و خسته نباشید
سلام . تب ها مشکلی ندارن ..اما جای بنر رو به زودی تغییر میدم ...سلام فکر کنم از زمانیکه این بنر گوشه ای جشنواره وب را گذاشتین این تب های بالای سایت (آخرین ارسال ها و بازارچه و... ) غیره فعال شده ...
نمیدونم فقط برای من این مدلی هست یا نه چون هم خونه هم محل کارم این مدلی بود گفتم شاید مشکل برای هم باشه .... خواستم رسیدگی بشه
ممنون و خسته نباشید
موفق باشید
سلام
در مورد تاریخ یا تقویم . چرا از تاریخ میلادی استفاده میشه مگر تاریخ یا تقویم خودمون چه اشکالی داره . وقتی که حروف و زبان و تقویم به این زیبای و کاملتر از دیگران داریم بنظرم نیازی بر استفاده تقویمهای دیگه نداریم
ممنونم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.