یه دختر داری اون وقت شام فقط ارزن می دی ؟ :smile (226): بابا عروسیه . یه کم دست و دل باز باش :smile (98):
یه دختر داری اون وقت شام فقط ارزن می دی ؟ :smile (226): بابا عروسیه . یه کم دست و دل باز باش :smile (98):
[QUOTE=F&P77;23636]خيلي ممنون.قابل شمارو نداره.
رام نيست ولي نژادش وايت فيسه و قيمتش من يكي سراغ دارم جوجه تازه دونخور شده و رام ميده90تومن.اگه خواستيد بگيد بهتون شماره بدم.
ممنون خیلی دوست داشتم بگیرمش اما فعلا نمی تونم هنوز جایی براش در نظر نگرفتم فعلا در حد یه خواستست که می خوام شرایطشو جور کنم برای آینده نه چندان دور.انشاالله تا اون موقع دختر و داماد شما جوجه دار میشن بعد شاید من 1 جوجه وایت فیس از شما گرفتم :smile (10):
سلام دوستان امروز ميخوام از عسلم كه ديگه پيشم نيست عكس بذارم.دلم براش تنگ ميشه.خيلي دوسش داشتم.
![]()
اينم چندتا عكس از شاه طوطي سرنگي جديدم.امروز گرفتمش.از سپيده خانوم و شيكرا خانوم و آقا كاظمم ممنون ميشم تو بزرگ كردنش كمكم كنن.
نظر يادتون نره؟
ممنون
میلاد جان پرنده هات رو ندیده بودم ماشاله چه خوب شدن
عسل رو که فروختی
ولی این شاه طوطیت تو خوب سنیه راستی اسمش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا میلاداون جعبه عالی هست ولی روزنامه براش ببرین به صورت نواری اصلا نظافتش خوب نیست که...
خوب عزیز الان فقط سرلاکشو بده سعی کن کمتر از غذاهای سفت استفاده کنی بهترین
چیز الان برای اون سرلاک هست روزنامه ها رو حتمآ روزی یکبار عوض کنید
یه طوری غذا بدین که خیلی سیر نباشه یعنی چینه دانش کامل پر نکنی و برای وعده بعدی
بزار کاملا گرسنه بشه... که اگر از قبل غذا مونده باشه حضم شده باشه.. بعد غذا حتما نوکشو با اب
خالی و یه دستمال پاک میکنی که تمیز باشه
زیاد جا به جاش نمیکنی جاش رو حتما گرم نگهدار دمای بالا براش خوبه وقتی سرلاک دادین فشارش نمیدین
خیلی اروم میزارینش داخل جعبه حواستون باشه سرو تش نکنید
موفق باشین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.